11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε

6. Μέρες που κάνουμε “κλεψιές”

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 6

Όποιος έχει κάνει ακόμα και μια φορά δίαιτα στην ζωή του ξέρει πόσο σημαντική είναι η μέρα “κλεψίματος”, κατά την οποία τρώνε όσα τους έχουν λείψει. Αυτό το σημείο είναι ένα σημαντικό μέρος της δίαιτας, γιατί φτιάχνει την διάθεση και μειώνει την ένταση που δημιουργείται από τον περιορισμό. Βέβαια, η μέρα “κλεψίματος” δεν σημαίνει ότι η δίαιτα τελείωσε.

5. Πάγος στο πρόσωπο

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 7

Το μοντέλο της Victoria Secret, Τζάσμιν Τουκς, κάνει απαλές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπό της με παγάκια για να το διατηρεί σφριγηλό και φρέσκο.

4. Τα “όχι” της γυμναστικής

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 8

Ποτέ μην ξεκινάτε να κάνετε γυμναστική χωρίς να έχετε βγάλει το μακιγιάζ σας πρώτα. Το μακιγιάζ και ο ιδρώτας ποτέ δεν έχουν καλά αποτελέσματα και μπορεί να οδηγήσουν σε φραγμένους πόρους και σπυράκια.

3. Πολυτελείς μάσκες

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 9

Μια από τις αγαπημένες μάσκες των μοντέλων είναι οι μάσκες με χρυσό 24 καρατίων. Κάθε βράδυ πριν από κάθε μεγάλο γεγονός κάνουν μια μάσκα από χρυσό για να αναζωογονήσουν το δέρμα τους.

2. Σωστά συμπληρώματα

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 10

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για όποιον ζει στην πόλη ή ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα. Αν είστε χορτοφάγοι ή βέγκαν, είναι απαραίτητο να εντάξετε την βιταμίνη Β12 στην διατροφή σας. Για να βρείτε ποιες βιταμίνες είναι κατάλληλες για εσάς συμβουλευτείτε ένα διατροφολόγο.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ