Μωρό 9 μηνών πέθανε επειδή η μάνα του το πότιζε βότκα για να κοιμάται γρήγορα κι εκείνη να γυρίζει σε πάρτι

Μία μητέρα σκότωσε τον 9 μηνών γιο της δίνοντάς του συστηματικά βότκα για να τον κάνει να κοιμηθεί ώστε να μπορεί εκείνη να πηγαίνει σε πάρτι.

Η μητέρα Nadezhda Yarych δήλωσε ότι ένα βράδυ έδωσε στον γιο της Zakhar βότκα για να κοιμηθεί και να μπορεί εκείνη να πάει σε ένα πάρτι στην πόλη Shebekino της Ρωσίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Zakhar είχε αρρωστήσει και η μητέρα του τον έπαιρνε συχνά σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Μωρό 9 μηνών πέθανε επειδή η μάνα του το πότιζε βότκα για να κοιμάται γρήγορα κι εκείνη να γυρίζει σε πάρτι - Εικόνα 2

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτασαν το μωρό, διαπίστωσαν ότι είχε ιογενή λοίμωξη και πρότειναν να νοσηλευτεί, αλλά η Yarych δεν δέχθηκε, λέγοντας ότι προτιμούσε να φροντίσει το παιδί στο σπίτι.

Η Nadezhda ανέφερε ότι πήρε τον Zakhar στο νοσοκομείο τέσσερις φορές μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά κάθε φορά αρνιόταν να του κάνει εισαγωγή.

Γνωστοί της οικογένειας είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η Yarych αρνήθηκε να νοσηλεύσει το γιο της καθώς δεν ήθελε να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο με το μωρό της.

Μωρό 9 μηνών πέθανε επειδή η μάνα του το πότιζε βότκα για να κοιμάται γρήγορα κι εκείνη να γυρίζει σε πάρτι - Εικόνα 3

Η Yarych δήλωσε πως έδινε επανειλημμένα βότκα στον Zakhar κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να τον κάνει να κοιμάται κι εκείνη να πηγαίνει σε πάρτι.

Στις 5 Ιανουαρίου, το παιδί πέθανε και σύμφωνα με μια μεταθανάτια εξέταση, ο θάνατος του παιδιού προκλήθηκε από ιογενή λοίμωξη.

Μωρό 9 μηνών πέθανε επειδή η μάνα του το πότιζε βότκα για να κοιμάται γρήγορα κι εκείνη να γυρίζει σε πάρτι - Εικόνα 4

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα και τον σύζυγό της Mikhail Yaryc, ο οποίος είναι ο πατριός του μωρού, επειδή γνώριζε την κατάσταση, αλλά δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το παιδί.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ