Ζευγάρι παραιτείται από τις δουλειές του, πουλάει τα πάντα και ταξιδεύει στον κόσμο με τη γάτα του

Οι Matt και Jessica Johnson, 32 ετών, πήραν την μεγάλη απόφαση, πούλησαν όλα τα υπάρχοντα τους, αγόρασαν μια βάρκα και ζουν το όνειρο τους από τις 12 Αυγούστου του 2011. Έχουν επισκεφθεί 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Μπαχάμες, της Τζαμάικα, της Κούβας και του Περού.

Η γάτα τους, η Georgie, που ξέρει να κολυμπάει, ταξιδεύει μαζί τους από το 2012.

«Η ζωή μας ήταν το τυπικό αμερικανικό όνειρο. Σπουδάσαμε, παντρευτήκαμε, αγοράσαμε ένα σπίτι, ξεκινήσαμε μια καριέρα. Για πολύ καιρό περνούσαμε όλα τα Σαββατοκύριακα μπροστά στην τηλεόραση χωρίς ποτέ να κάνουμε κάτι παραγωγικό ή απολαυστικό. Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό έπρεπε να αλλάξει. » δήλωσε το ζευγάρι στην Daily Mail.

«Ξεκίνησε στα τέλη του καλοκαιριού του 2007, ενώ ήμασταν στις όχθες της λίμνης Μίτσιγκαν»

«Ο Matt έβλεπε τα ιστιοπλοϊκά στο νερό και σχολίαζε πώς θα ήθελε να το δοκιμάσει κάποια μέρα»

«Είπε:» Μπορούμε είτε να πάρουμε ένα ακίνητο είτε να ξοδέψουμε τα χρήματα μας για να αποκτήσουμε ένα ιστιοφόρο, ποιο νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερο; »

«Τελικά αποφασίσαμε … ότι προτιμούμε να περνάμε τα καλοκαίρια μας στο νερό»

«Πωλήσαμε το σπίτι μας τον Ιούνιο του 2011 … όταν συνειδητοποιήσαμε ότι θέλαμε να φύγουμε για περισσότερο, πιθανόν 4-5 χρόνια, να ταξιδεύουμε για μεγάλα διαστήματα»

«Τον Ιούλιο, αφήσαμε τις δουλειές μας, πουλήσαμε τα αυτοκίνητα μας και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας»

Το ζευγάρι υιοθέτησε τη γάτα τους, την Georgie, το 2012

Η Georgie «τα πάει πολύ καλά με την ιστιοπλοΐα και είναι πιο σταθερή στα πόδια της από ότι είμαστε εμείς»

«Νομίζω ότι η ιστιοπλοΐα έκανε πολύ καλό στη σχέση μας»

Η γάτα «αγαπά να κάθεται στο κατάστρωμα και να βλέπει τα ψάρια πάνω από την πλευρά του σκάφους όταν βρισκόμαστε στην άγκυρα»

«Είχαμε ακούσει ιστορίες από τόσους πολλούς που είχαν παγώσει το όνειρο τους μέχρι τη συνταξιοδότηση και για τον ένα ή τον άλλο λόγο, μετά αυτό δεν ήταν πια εφικτό»

Το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η Georgie μπορεί να κολυμπήσει όταν πήδηξε από το πλοίο στα νησιά Κέιμαν

«Κολύμπησε στο πίσω μέρος της βάρκας και ανέβηκε στη σκάλα»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ