Αυτά είναι τα 7 από τα πιο όμορφα είδη Αλεπούς στον κόσμο

Ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τις χαριτωμένες αλεπούδες, έτσι σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά είδη αλεπούδων που υπάρχουν εκεί έξω.

Η κόκκινη αλεπού (Vulpes vulpes) είναι αυτό που συνήθως έρχεται στο μυαλό σας όταν ακούτε τη λέξη «αλεπού», κάτι που έχει νόημα, καθώς μπορεί να συναντηθεί σε όλο το Βόρειο ημισφαίριο. Ωστόσο, αυτό το διαφορετικό και προσαρμοστικό γένος έχει είδη σε όλο τον κόσμο, τα οποία είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για να ευδοκιμήσουν στο περιβάλλον τους. Πάρτε για παράδειγμα την αλεπού Fennec, που είναι συνηθισμένη να ζει στην έρημο της Σαχάρας – αυτό πραγματικά δεν ταιριάζει με τα καταπράσινα δάση που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια αλεπού!

Αν αγαπάτε τις αλεπούδες και νομίζετε ότι δείχνουν καλύτερα στην άγρια ​​φύση από ό, τι γύρω από το λαιμό κάποιου, τότε σίγουρα θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε όλες αυτές τις φωτογραφίες αλεπούδων που απεικονίζονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Αλεπού Fennec

Οι αλεπούδες Fennec, που προέρχονται από τη Βόρεια Αφρική και την έρημο της Σαχάρας, διακρίνονται για τα μεγάλα αυτιά τους. Αυτά τα αυτιά διαθέτουν τέτοια καλή ακοή που μπορούν να ακούσουν ακόμη και το θήραμα τους που κινείται κάτω από την άμμο. Η γούνα τους, τις βοηθά να απομακρύνουν τη θερμότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μένουν ζεστές τη νύχτα

Κόκκινη αλεπού

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ