Ενας υδραυλικός στο Ιλιον φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα και τον ζητούν και από τις ΗΠΑ

pets

Με την φήμη των «θαυματουργών» και χαμηλού κόστους αμαξιδίων του κ. Τζιγκούρα να έχει ήδη ξεπεράσει τα στενά όρια της Ελλάδας, οι κατασκευές του έχουν ταξιδέψει μέχρι το Κολοράντο και το Ιλινόις των ΗΠΑ και την Ινδία! Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ο διεθνής Τύπος έχει ασχοληθεί με τη δουλειά του 40χρονου αφιερώνοντας στον ίδιο και στις κατασκευές του εκτενή δημοσιεύματα, ενώ πλέον τα αμαξίδια της «+2 feet» φέρουν βεβαίωση καταλληλότητας από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ενας υδραυλικός στο Ιλιον φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα και τον ζητούν και από τις ΗΠΑ - Εικόνα 5

Όσον αφορά το σκέλος της ηθική ανταμοιβής -εκτός από τα χαμόγελα και τα δάκρυα χαράς των ανθρώπων για τους οποίους τα ζωάκια αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους- ο κ. Τζιγκούρας σημειώνει ότι αυτό που δεν ανταλλάσσεται με τίποτα είναι τα σαλιάρικα φιλιά των τετράποδων φίλων που συναντά καθημερινά! «Τις περισσότερες φορές τα ζωάκια που φορούν για πρώτη φορά αμαξίδιο, αντιλαμβάνονται αμέσως την κινητική ανεξαρτησία που τους προσφέρει αυτό και το δέχονται με ενθουσιασμό. Υπήρξαν περιπτώσεις σκύλων που είχαν καταπέσει πολύ και η όλη τους συμπεριφορά μαρτυρούσε κατάθλιψη. Όταν όμως φόρεσαν το αμαξίδιο, έγιναν ξανά ‘παιδιά’ και απολάμβαναν την κάθε βόλτα τους», καταλήγει ο ίδιος.

Info: Το εργαστήριο του Βασίλη Τζιγκούρα βρίσκεται στο Ίλιον και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/plus2feet) ή στο τηλέφωνο 6945824117.

Ενας υδραυλικός στο Ιλιον φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα και τον ζητούν και από τις ΗΠΑ - Εικόνα 6

Ενας υδραυλικός στο Ιλιον φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα και τον ζητούν και από τις ΗΠΑ - Εικόνα 7

Ενας υδραυλικός στο Ιλιον φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα και τον ζητούν και από τις ΗΠΑ - Εικόνα 8

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ