Κώστας Βουτσάς: «Είμαι 88 χρόνων, το σeξ είναι πάνω από όλα σε μια σχέση»

gossip

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, για τις γυναίκες, για τον έpωτα και, φυσικά, για το σeξ.

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς συμμετέχει φέτος στη δημοφιλή θεατρική παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” στο Θέατρο Ήβη.

Πρόκειται για μια πολύ καλή θεατρική παραγωγή, με γνωστούς ηθοποιού στο καστ, που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Για τη συμμετοχή του αυτή ο Βουτσάς δήλωσε πολύ χαρούμενος, καθώς είναι όλοι μαζί μια παρέα και περνούν πολύ όμορφα.

Για τη μακρά του πορεία στο θέατρο είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι 71 χρόνια στο θέατρο. Δεν κάνω ποτέ τη βεντέτα. Με το που μπω στο θέατρο είμαι το ίδιο με τον τεχνικό, δεν μου αρέσουν οι βεντετισμοί”.

“Οι άντρες δεν φλερτάρουν σήμερα για άλλους λόγους, προσωπικούς, και οι γυναίκες δύσκολα πάνε με άντρες. Εμείς ήμασταν μια εποχή τρισευτυχισμένη. Πολύ ωραίο πράγμα ο έpωτας. Είναι απλησίαστος τώρα. Ο μεγαλύτερος εpαστής του ελληνικού κινηματογράφου ήταν ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Δεν υπήρχε γυναίκα που να μην είχε πάει μαζί του. Όλες οι πρωταγωνίστριες ήταν ερωτευμένες μαζί του”, είπε ο Κώστας Βουτσάς ερωτώμενος για το φλερτ και τον έpωτα, ενώ στην ερώτηση αν και ο ίδιος ήταν εpαστής του ελληνικού κινηματογράφου, είπε πως ήταν και ο ίδιος, δεύτερος, μετά τον Αλεξανδράκη!

“Εμένα η ζωή μου ήταν θέατρο και γυναίκες. Το σeξ είναι πάνω απ’ όλα σε μια σχέση. Το καπέλο είναι!”, είπε μεταξύ άλλων, ενώ ως προς το ποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα δείχνοντας το ενδιαφέρον του, ανέφερε: “Βέβαια μπορούν οι γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα. Να δείξουν ότι ενδιαφέρονται, αλλά να μην παρακαλέσουν κιόλας”.

[news247.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ