Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos)

Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ή «Χαρίλαος Τρικούπης» είναι επιβλητική από την κατασκευή της, ωστόσο τα… παιχνίδια με την κακοκαιρία μας χαρίζουν μια εντυπωσιακή και άγρια ομορφιά.

Η κακοκαιρία πλήττει συχνά πυκνά την Δυτική Ελλάδα και πολλές φορές η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην πυκνή χιονόπτωση και την ομίχλη ή αγέρωχα παλεύει με τον άνεμο και τα κύματα του πατραϊκού κόλου.

Είμαστε τυχεροί που αυτά τα στιγμιότυπα μας παραθέτουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, περαστικοί και ντόπιοι που προσπαθούν να αποτυπώσουν την δύναμη της γέφυρας που προσπαθεί να δαμάσει την μανία της φύσης.

Το iAitoloakarnania.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζει:

Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 2 Photo Credit: Γεωργία Μπούνια Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 3Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 4Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 5

Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 6

Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 7Photo Credit: Ασπασία Μητρούλια Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 8Photo Credit: Orestis Varesis

Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 9

Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 10

Όταν η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χάνεται μέσα στην ομίχλη (photos) - Εικόνα 11Photo Credit: Δημήτρης Χριτοδουλόπουλος

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ