16 Πριν και Μετά φωτογραφίες από σκύλους σε τραγική κατάσταση που διασώθηκαν

pets

Για να τιμήσουμε τη Διεθνή Ημέρα Αστέγων Ζώων, αποφασίσαμε να συλλέξουμε μερικές από τις πιο σπάνιες ιστορίες διάσωσης σκύλων που έχουμε δει ποτέ.

Τα καταφύγια ζώων και τα κέντρα διάσωσης σε όλο τον κόσμο έχουν προσφέρει αμέτρητες ώρες εθελοντισμού για να βοηθήσουν τα κακοποιημένα και αδέσποτα ζώα όπως αυτά, για να βρουν το δικό τους παντοτινό σπίτι. Τα ζώα που βρίσκονται στο δρόμο, ειδικά εάν είναι από κάποια ράτσα που έχει ανάγκη από τακτική υγιεινή φροντίδα, έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή. Αυτή η μέρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε την δωρεά σας στο πλησιέστερο καταφύγιο ζώων / κέντρο διάσωσης και, αν ψάχνετε για έναν νέο γούνινο σύντροφο, να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο ζώο που χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα σας.

Ο Rasta

Αυτός ο κακόμοιρος τύπος βρέθηκε στους δρόμους του Μόντρεαλ τόσο βρώμικος που ήταν δύσκολο να ξεχωρίσουμε ότι ήταν σκύλος. Με το ζόρι περπατούσε κάτω από αυτόν τον όγκο των μπερδεμένων μαλλιών. Αλλά κοίταξε πόσο χαριτωμένο φαίνεται μετά τον καθαρισμό του! (Εικόνα: Εταιρεία Προστασίας Ζώων του Κεμπέκ)

Η Miley

Η Miley βρέθηκε να ζει σε ένα σωρό σκουπιδιών, τραυματισμένη σοβαρά και μόλις που ήταν σε θέση να περπατήσει. Τώρα η Miley είναι χαρούμενη και υγιής, ζώντας σε ένα νέο σπίτι με τη νέα της οικογένεια. (Εικόνα: Frank Bruynbroek)

Η Kenzi

Η Kenzi ήρθε στο κέντρο διάσωσης Cocker Spaniel του Austin & San Antonio από το Σαν Αντόνιο ως υπόθεση κακοποίησης / παραμέλησης. Ο μετασχηματισμός της δείχνει την τρυφερή φροντίδα και τα καταπραϋντικά λουτρά. (Εικόνα: onepicturesaves.com)

Η Ellen

Το Ίδρυμα Trio Animal πήγε και πήρε ένα συνονθύλευμα γκρίζας γούνας από ένα καταφύγιο ανοιχτής πρόσβασης. Η γούνα στα κακόμοιρα πόδια της Έλεν ήταν τόσο βαριά, που άρχιζε να κόβει το δέρμα. Τώρα αυτό το 2χρονο κοpίτσι είναι έτοιμο για να αρχίσει τη νέα της ζωή. (Εικόνα: Trio Animal Foundation)

Η Dolly

Μια γυναίκα εντόπισε αυτό το μικρό πλάσμα να τρώει από ένα κάδο απορριμμάτων στο Λος Άντζελες. Ζήτησε βοήθεια από το Hope For Paws , το οποίο βοήθησε το κοpιτσάκι να γίνει χνουδωτό και γοητευτικό ξανά, αφαιρώντας 10 κιλά γούνας από το 6,5 κιλών σώμα της. (Εικόνα: onepicturesaves.com)

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ