Αγοpάκι με Σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και κάνει τους πάντες να «λιώνουν» με το χαμόγελο του

Σύνδρομο Down

Ο Riley Baxter είναι ένα πανέμορφο 4χρονο αγοpάκι με σύνδρομο Down, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει μοντέλο για την Mothercare. Οι γονείς του Riley, ο Stuart και η Kirsty, ανησυχούσαν ότι το σύνδρομο Down του Riley θα τον κρατούσε πίσω και θα τον έκανε θύμα των νταήδων.

Όμως αντ’ αυτού, έχουν εκπλαγεί από όλα όσα έχει επιτύχει μέχρι στιγμής το αγοpάκι τους!

Ο Riley με το τεράστιο χαμόγελό του έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων, και κυρίως της εταιρείας Zebedee Management, χάρη στην οποία μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ.

Αγοράκι με Σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και κάνει τους πάντες να «λιώνουν» με το χαμόγελό του - Εικόνα 2

“Όταν μας είπαν ότι έχει σύνδρομο Down έκλαψα, όχι γιατί θα τον αγαπούσα λιγότερο, αλλά επειδή ήξερα πόσο σκληρός είναι ο κόσμος. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου, αλλά προφανώς οι αντιλήψεις μου ήταν λανθασμένες και εξεπλάγην από το πόσο λάθος έκανα,” είπε ο πατέρας του 4χρονου, κος Stuart.

“Υπήρχε ο φόβος για το άγνωστο αλλά ήξερα πως ό,τι κι αν συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε. Ο Riley τα καταφέρνει περίφημα και χαρίζει χαμόγελα σε όσους συναντά. Τώρα δουλεύει για την εταιρεία Zebedee, αγαπά την κάμερα και ποζάρει υπέροχα στο φακό!”

“Απολαμβάνει ό, τι κάνει και κάνει τα πάντα με ένα χαμόγελο.”

Αγοράκι με Σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και κάνει τους πάντες να «λιώνουν» με το χαμόγελό του - Εικόνα 3

Μετά από μία αποβολή που είχαν, οι γονείς του ανησυχούσαν κάθε φορά που πήγαιναν στο γιατρό για να τους πει πώς μεγάλωνε το μωράκι τους.

“Κάθε φορά που πήγαινα για υπερηχογράφημα, δεν μπορούσα να κοιτάξω την οθόνη και έπρεπε να περιμένω τον Stuart να μου πει ότι όλα ήταν εντάξει,” είπε η Kirsty.

Λίγο μετά τη γέννησή του, ο Riley διαγνώστηκε με το σύνδρομο Down.

Αγοράκι με Σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και κάνει τους πάντες να «λιώνουν» με το χαμόγελό του - Εικόνα 4

Μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, οι γονείς του Riley εντάχθηκαν σε ομάδες υποστήριξης και έμαθαν τη νοηματική γλώσσα Makaton. “Κάναμε τα πάντα για να αναπτύξουμε την τέλεια επικοινωνία με το μωρό μας,” είπε ο Stuart.

Αγοράκι με Σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και κάνει τους πάντες να «λιώνουν» με το χαμόγελό του - Εικόνα 5

“Τώρα είναι ένα γλυκό αντράκι που μας εκπλήσσει καθημερνά. Πηγαίνει σε ένα κανονικό σχολείο, και όλοι τον αγαπούν εκεί, ενώ κάθε φορά που πηγαίνει σε πάρτι, είναι πάντα το κέντρο της προσοχής.”

Όταν ζεις τη ζωή με χαμόγελο, μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις τα πάντα!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ