Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κράσνογιαρσκ μία 53χρονη γυναίκα, η οποία ακρωτηριάστηκε από δάγκωμα καφέ αρκούδας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο της πόλης της Σιβηρίας.

Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο - Εικόνα 1

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως εκείνη την στιγμή «καυχήθηκε» πως μπορεί να ταΐζει τις αρκούδες, με αποτέλεσμα το χέρι της να βρεθεί εντός του βεληνεκούς της αρκούδας, η οποία κι επιτέθηκε ακαριαία.

Η γυναίκα διασώθηκε χάρη στις προσπάθειες εργαζομένων του χώρου και διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και συνεχείς μεταγγίσεις αίματος.

Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο - Εικόνα 2

Να σημειωθεί πως δεν κατέστη εφικτή η επανακόλληση του ακρωτηριασμένου μέλους, καθώς αυτό καταναλώθηκε από το επιβλητικό θηλαστικό.

Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο - Εικόνα 3

Οι αρχές της πόλης διεξάγουν έρευνα για τυχόν ευθύνες των υπευθύνων του χώρου, ενώ σημείωσαν ότι η αρκούδα δεν πρόκειται να θανατωθεί αλλά προγραμματίζεται η απελευθέρωσή της στην άγρια φύση την προσεχή άνοιξη.

Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο - Εικόνα 4 Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο - Εικόνα 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ