Αυθεντική Γαλλική συνταγή για το γλυκό ψωμί της λεοπάρδαλης

Μία Γαλλίδα αρτοποιός με την ονομασία Patricia Nascimento που ζει στη νότια Πορτογαλία φτιάχνει το γλυκό ψωμί της λεοπάρδαλης και μοιράζεται μαζί μας την μυστική συνταγή.

Απλώς φτιάχνετε  μία ζύμη βανίλιας και μία σοκολάτας.

Βάζετε στο ψυγείο την σοκολατένια ζύμη, μετά την πλάθετε σε κυλίνδρους.

Τυλίγετε τους κυλίνδρους στην ζύμη βανίλιας, και έτοιμο!

Για πρόσθετη απόλαυση, η Nascimento συνιστά να δοκιμάσετε αυτό το ψωμί με πραλίνα φουντουκιού.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ