Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι

Όλοι χαίρονται που το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε, εκτός από εμάς, τους γνωστούς και ως «ανώμαλους».

Όταν οι υπόλοιποι τρέχουν να πιάσουν θέση στις ξαπλώστρες, εμείς ψάχνουμε την πιο βόρεια και παγωμένη χώρα της Ευρώπης για να μεταναστεύσουμε, μη και νιώσουμε ίχνος καλοκαιριού να στάζει πάνω μας.

Μην στραβώνεις φίλε λάτρη της συγκεκριμένης εποχής, γιατί αυτά ακριβώς σε περιμένουν κατά τη διάρκεια του θέρους. Ιδρώτας, ιδρώτας και μάντεψε! Ιδρώτας!

Γι’ αυτό αν αναρωτιέστε εσείς οι «έρχεται σάμμερ, γιούχου!» γιατί τη βγάζουμε στον καναπέ του σπιτιού νύχτα-μέρα, είναι επειδή…

#1 Δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε ούτε τον ύπνο μας, ούτε τον ξύπνιο μας με τέτοια ζέστη

Εδώ φοβόμαστε να βγούμε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς, γιατί θα λιώσουμε! Και μετά μας μιλάτε για καλοπέραση και χαλαρές στιγμές… Αχ, δύσκολες οι μέρες, δύσκολα τα βράδια και κυρίως δύσκολη η ζωή το καλοκαίρι.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 2

#2 Και σε πλήρη ακινησία να βρισκόμαστε, ο ιδρώτας εξακολουθεί να στάζει στο μέτωπο

Δεν πα να τη βγάζουμε όλη μέρα αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, πάλι δείχνουμε λες και κάναμε σκληρή προπόνηση για κανένα δίωρο! Εκτός κι αν έχουμε αναμμένο 24 ώρες το 24ωρο το ερκοντίσιον. Αλλά πόσο χρήμα πια να σκάσουμε στη ΔΕΗ;

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 3

#3 Αντίο μακιγιάζ, αντίο περιποιημένο μαλλάκι

Το καλοκαίρι είναι ενάντια της γυναικείας περιποίησης, αυτό είναι πλέον δεδομένο! Το φυσικό λουκ φαντάζει χίλιες φορές καλύτερο, από εκείνο όπου η πούδρα παίρνει υγρή μορφή, το eyeliner αρχίζει να τρέχει και το ισιωμένο μαλλί κάθε άλλο παρά ίσιο είναι.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 4

#4 Την κόλαση που βιώνεις στα ΜΜΜ, πού την πας;

Δεν φτάνει που μας έχουν να περιμένουμε μέσα στο λιοπύρι, δεν φτάνει που άλλες ώρες λέει το θερινό πρόγραμμα κι άλλες ώρες έρχονται, όταν τελικά εμφανίζονται τότε είναι που ξεκινάει το πραγματικό μαρτύριο. Τα έχουμε ξαναπεί και εδώ. Η αναμονή είναι απλώς ένα ζεσταματάκι.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 5

#5 Το νέο trend στα αρώματα: Μπόχα de Toilette

Φταίει που επικρατεί μια ξεγνοιασιά και χαλαρότητα και πολλοί αμελούν τα βασικά; Φταίει που θεωρούν τις βουτιές στη θάλασσα κανονικό μπάνιο; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα κάτι κρύβεται πίσω από τις τόσες «ωραίες» μυρωδιές που πιάνει η μύτη μας με το που μπαίνει το καλοκαίρι.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 6

#6 Τα έντομα κάνουν τρελό πάρτι (εις βάρος μας πάντα)

Η εποχή που οι κατσαρίδες και τα κουνούπια βγαίνουν παγανιά! Αν δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος να σιχαίνεσαι το καλοκαίρι, τότε ποιος; Τα ύπουλα αυτά πλάσματα μας περιμένουν σε κάθε γωνία για να μας ρουφήξουν την ψυχή και το αίμα αντίστοιχα, να μας στερήσουν τον όμορφο ύπνο και να μας κάνουν να μη νιώθουμε άνετα ούτε στο ίδιο μας το σπίτι.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 7

#7 Πλέον έχουμε δύο επιλογές: Αντηλιακό ή θάνατος

Οκ, ίσως τα παραλέω, τρεις είναι οι επιλογές: αντηλιακό, μαρτύριο ή θάνατος. Και μιλάμε για πολυήμερο μαρτύριο. Ειδικά εμείς οι ασπρουλιάρηδες, μία μέρα να βγούμε χωρίς να πασαλειφτούμε παντού με αντηλιακό και γυρνάμε στο σπίτι με εγκαύματα 3ου βαθμού.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 8

#8 Τα γυαλιά ΠΡΕΠΕΙ να αποτελούν προέκταση των ματιών μας

Γιατί αν τύχει και κάνουμε το λάθος να ξεχάσουμε να τα πάρουμε, τότε απλώς έρχεται να προστεθεί άλλο ένα κακό σε όλα τα προηγούμενα, η τύφλωση. Πόσο να κρυφτούμε πίσω από ψηλά κτίρια και σκιές;

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 9

#9 Βόλτες στην παραλία σημαίνει κολλημένη ΑΜΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Και μέχρι να στεγνώσει η άμμος και να φύγει από πάνω μας, έχουμε ξημερώσει! Γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές αναζητούμε τα βοτσαλάκια. Αλλά θα μου πεις, από την άλλη είναι εκείνος ο πόνος όταν αυτά «τρυπούν» τις πατούσες μας και δεν μπορούμε με τίποτα να βγούμε από τη θάλασσα.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 10

#10 Επίσης σημαίνει τρελαμένα παιδάκια που τσιρίζουν

Αυτά τα κακομαθημένα, που τρέχουν σα μανιασμένα πάνω κάτω ουρλιάζοντας, επειδή η μαμά δεν τους πήρε παγωτό! Ποιος είπε ότι τα καλοκαίρια πρέπει να κλείνουν τα σχολεία; Και ιδιαίτερα τα Δημοτικά!

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 11

#11 Η ειδική μεταχείριση από τους μαγαζάτορες φτάνει στο τέλος της

Οι καφετέριες που το χειμώνα είχαν μοναδικούς πελάτες εμάς, τώρα πια μας βάζουν στην αναμονή. Ποιους; Εμάς! Που τους κάνουμε χρυσούς όταν πιάνουν τα κρύα και όλοι οι υπόλοιποι προτιμούν τα σπίτια τους. Αλλά έτσι είναι αυτά, οι πολλοί είναι σημαντικότεροι από τον έναν.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 12

#12 Ακόμα και το παγωτό (τη μοναδική μας απόλαυση) δεν μπορούμε να φάμε με την ησυχία μας!

Μία ευχαρίστηση έχουμε κι εμείς το καλοκαίρι και φροντίζει να μας την στερήσει κι αυτήν. Η ζέστη σαμποτάρει την ιερή στιγμή που χλαπακιάζουμε το παγωτό μας κάνοντάς το να λιώνει τρία λεπτά αφότου το πήραμε στα χέρια μας! Είπαμε, το τρώμε με όρεξη, αλλά όχι και μέσα σε τρία λεπτά.

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 13

#13 Δεχόμαστε ανελέητο bullying για τις δηλώσεις μας περί καλοκαιριού

Προφανώς! Οι λάτρεις του είναι κατά πολύ περισσότεροι και άρα εμείς την πληρώνουμε… «Το καλοκαίρι να μη το ξαναπιάσεις στο στόμα σου, το καλοκαίρι!»

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 14

#14 Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή της εξεταστικής.

Και μιλάμε για τη χειρότερη εξεταστική μακράν, όπου πρέπει να δώσουμε όλα εκείνα που χρωστάμε. Και συνήθως είναι πολλά! Και εκτός αυτού, ζούμε στην Ελλάδα, όπου τον Σεπτέμβριο οι ελάχιστες θερμοκρασίες είναι 30-35 βαθμούς. Άρα για ποια χαρά του καλοκαιριού μου μιλάτε;!

Είμαστε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που ΔΕΝ θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι - Εικόνα 15

Δε βαριέσαι όμως;! Ο καθένας με τα γούστα του. Γι’ αυτό καλό καλοκαίρι σε όλους εσάς που ανυπομονείτε να… βασανιστείτε και καλό κουράγιο σε εμάς που θα πρέπει να το υπομείνουμε για μία ακόμη φορά!

[neopolis]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ