Ετοιμοθάνατος πατέρας κλαίει δίπλα στην 5χρονη κόρη του στο τελικό στάδιο καρκίνου και η εικόνα ραγίζει καρδιές

Η Άλι Πάρκερ από τη Φλόριντα των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με εκείνο το οποίο δεν θέλει κανένας γονιός ποτέ να ζήσει: Η πεντάχρονη κόρη της δίνει μια άνιση μάχη με τον πιο θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου.

Με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, μοιράστηκε την ιστορία της μέσω του Facebook, μαζί με μια φωτογραφία η οποία “ράγισε” τις καρδιές χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2017, η 5χρονη Μπρειλίν Λόχον διαγνώστηκε με διάχυτο γλοίωμα του εγκεφαλικού στελέχους (diffuse intrinsic pontine glioma – DIPG), την πλέον θανατηφόρα μορφή καρκίνου στο κεφάλι, για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία.

Στη φωτογραφία την οποία μοιράστηκε η μητέρα της στο Facebook, η μικρή Μπρειλίν βρίσκεται διασωληνωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ ακριβώς δίπλα της βρίσκεται ο πατέρας τής Άλι, με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Μάλιστα, και ο ίδιος παλεύει με μια ασθένεια του κινητικού νευρώνα σε τελικό στάδιο.

Ετοιμοθάνατος πατέρας κλαίει δίπλα στην 5χρονη κόρη του στο τελικό στάδιο καρκίνου και η εικόνα ραγίζει καρδιές - Εικόνα 2

Σε μια δημοσίευσή της στο Facebook την προηγούμενη Τρίτη, η Άλι αναφέρει: «Όλοι πιστεύαμε ότι και οι δυο τους θα ζήσουν περισσότερο από όλους μας. Σε καμία περίπτωση δεν μας είχε περάσει από το μυαλό ότι η γλυκιά μου Μπρειλίν θα ήταν αυτή που θα έφευγε πρώτη. Σε μερικές μέρες θα πρέπει να αποχαιρετήσω το όμορφο κοpιτσάκι μου. Μερικούς μήνες ή και βδομάδες αργότερα θα πρέπει να αποχαιρετήσω και τον πατέρα μου. Και οι δύο ήρωές μου θα φύγουν μέσα στον ίδιο χρόνο. Γιατί μας συνέβη αυτό;».

Μοναδική ελπίδα για την Μπρειλίν είναι μια πειραματική θεραπεία στο Μεξικό, που θα στοιχίσει 300.000 δολάρια. Η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει το τεράστιο αυτό ποσό μέσα από την πλατφόρμα  GoFundMe. Παράλληλα, η Άλι δημιούργησε τη σελίδα Braylynn’s Battalion στο Facebook έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό αναφορικά με το εγκεφαλικό γλοίωμα αλλά και να προάγει τη χρηματοδότηση για έρευνες και θεραπείες για τον εν λόγω καρκίνο. «Το κοpιτσάκι μου αξίζει να ζήσει μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή, όπως και κάθε άλλο παιδί που βρίσκεται αντιμέτωπο με αυτόν τον καρκίνο. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό. Κανένα άλλο παιδί δεν πρέπει να αρρωστήσει από τη νόσο και να χάσει τη ζωή του εξαιτίας της. Πρέπει να βρούμε μια θεραπεία.» δηλώνει η μητέρα στη σελίδα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ