Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; – Οι άσχημοι τσακωμοί έφεραν την ρήξη;

gossip

Κι όμως έχω όλο το παρασκήνιο και το τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού! Βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό;

Αποκλειστικές πληροφορίες έχω και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog, φυσικά, που λέει πάντα την αλήθεια!

Η Κατερίνα και ο Γιάννης, η αλήθεια είναι πως περνούν μια περίοδο πίεσης στην σχέση τους και προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν τα όρια!

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν τους αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσουν ο ένας για τον άλλο!

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; – Οι άσχημοι τσακωμοί έφεραν την ρήξη; - Εικόνα 2

Προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες μου, όσο μπορούν να ξεκλέβουν κάποιες ώρες την ημέρα για να βρίσκονται αλλά σπάνια γίνεται αυτό! Συνήθως περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα κι όχι όλα…

Ακόμα και στο τηλέφωνο προσπαθούν να έχουν μια κάποια επαφή μέσα στην ημέρα αλλά κι αυτό μερικές φορές δεν είναι επιτρεπτό εφόσον έχουν διαφορετικά ωράρια, γεμισμένα με πρόβες και γυρίσματα…

Οι δυο τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες είχαν τσακωθεί αρκετά με αφορμή ένα γύρισμα που είχε η Κατερίνα από το οποίο και άργησε να τελειώσει με αποτέλεσμα να μην συναντηθούν εκείνη την ημέρα με τον Γιάννη! Ο ηθοποιός ναι μεν εκνευρίστηκε και υπήρξε μια ένταση αλλά όταν τα πράγματα ηρέμησαν ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως σέβεται την δουλειά της αλλά από την άλλη ώρες ώρες του είναι αδύνατον να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση!

Τώρα το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει αφήσει πίσω του αυτούς τους μικροκαυγάδες που οκ… υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναθερμάνει την σχέση τους!

Και μάλλον βρήκαν έναν:

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισαν να περάσουν το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι και ο ηθοποιός έκανε… μεγάλη “θυσία”.

Ο ίδιος ο ηθοποιός ανέβασε στο instagram φωτογραφία που μαγειρεύει για την αγαπημένη του, μεγάλη “θυσία” αυτό για έναν άντρα γιατί όλες ξέρουμε πως… δύσκολα τους βάζεις στην κουζίνα!

Δείτε την:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ