Κοιμίζει 6 άτομα, στο φέρνουν όπου θες, μέσα είναι υπερσύγχρονο και κοστίζει όσο ένα ταξίδι

Τα μικροσκοπικά σπίτια είναι εκπληκτικά. Λατρεύουμε να βλέπουμε πόσα διαφορετικά χαρακτηριστικά κατόρθωσαν να χωρέσουν σε ένα τόσο μικρό χώρο.

Είναι ακόμη ενδιαφέρον πώς ορισμένα εξ αυτών, έχουν πλήρεις κουζίνες, εκπληκτικά μπάνια και απίστευτα εντυπωσιακούς αποθηκευτικούς χώρους.

Κοιμίζει 6 άτομα, στο φέρνουν όπου θες, μέσα είναι υπερσύγχρονο και κοστίζει όσο ένα ταξίδι - Εικόνα 2

Πολλοί από τους ανθρώπους οι οποίοι σχεδιάζουν μικροσκοπικά σπίτια, λατρεύουν την σκέψη να ζήσουν έναν απλούστερο τρόπο ζωής ή να έχουν τη δυνατότητα απλά να πάρουν το σπίτι τους και να το πάνε σε μια τελείως διαφορετική θέση (πολλά από τα μικροσκοπικά σπίτια, είναι ρυμουλκούμενα)

Επιπρόσθετα, πολλοί από τους ανθρώπους που σχεδιάζουν μικροσκοπικά σπίτια είναι είτε single ή ζευγάρι αλλά χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά. Αν και έχουμε δει μερικές οικογένειες με παιδιά, να δημιουργούν μικροσκοπικό σπίτι για την οικογένειά τους, είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η ιδέα να υπάρχουν 3 ή περισσότερα άτομα να ζουν σε ένα χώρο 17 μέχρι 37 τετραγωνικά μέτρα ακούγεται σχεδόν αδύνατο.

Κοιμίζει 6 άτομα, στο φέρνουν όπου θες, μέσα είναι υπερσύγχρονο και κοστίζει όσο ένα ταξίδι - Εικόνα 3

Ας είμαστε ειλικρινείς. Λατρεύουμε την ιδέα να ζούμε οικολογικά, αλλά μας αρέσει να υπάρχει χώρος για να τεντώσουμε τα πόδια μας. Επίσης μας αρέσει να μαγειρεύουμε, επομένως χρειαζόμαστε και μια κουζίνα.

Το Flex House έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανθρώπους που τους αρέσουν τα μικροσκοπικά σπίτια, αλλά δε θέλουν να είναι τόσο μικροσκοπικά.

Κοιμίζει 6 άτομα, στο φέρνουν όπου θες, μέσα είναι υπερσύγχρονο και κοστίζει όσο ένα ταξίδι - Εικόνα 4

Κοιμίζει 6 άτομα, στο φέρνουν όπου θες, μέσα είναι υπερσύγχρονο και κοστίζει όσο ένα ταξίδι - Εικόνα 5

Το σπίτι διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με 24 συσκευές, πλυντήριο και στεγνωτήριο, ενσωματωμένη τραπεζαρία, σαλόνι, μπάνιο, και 2 υπνοδωμάτια. Σε μέγεθος είναι περίπου 70 τετραγωνικά και δεν χρειάζεται να ανέβεις σκάλες προς κάποια σοφίτα, για να κοιμηθείς σε αυτό το σπίτι.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ