Μητέρα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της όταν έμαθε ότι κορόιδευε ένα καρκινοπαθές κοpίτσι

Το 2016, ένα βίντεο που έδειχνε μία γυναίκα να ξυρίζει το κεφάλι ενός κοpιτσιού, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Επισημαίνεται πως η γυναίκα που το έκανε αυτό, ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα του κοpιτσιού και ήταν ο τρόπος της να το τιμωρήσει γιατί κορόιδευε ένα κοpίτσι με καρκίνο.

Στο βίντεο η γυναίκα μιλά πορτογαλικά και δεν ακούγονται καθαρά τα όσα λένε. Απλά βλέπουμε πως γραπώνει βίαια τη φερόμενη κόρη της και ξεκινά να της ξυρίζει το κεφάλι. Όμως απ’ ό,τι αποδείχθηκε, το βίντεο αυτό κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο πάνω από έναν χρόνο νωρίτερα, με διαφορετικό μάλιστα τίτλο.

Ένα βίντεο με μια μητέρα να ξυρίζει το κεφάλι της κόpης της, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Διάφορες ιστοσελίδες το δημοσίευσαν και υποστήριξαν ότι το ξύρισμα ήταν μια μορφή τιμωρίας.

Μητέρα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της όταν έμαθε ότι κορόιδευε ένα καρκινοπαθές κορίτσι - Εικόνα 3

Ο κόσμος πίστευε πως το κοpίτσι κορόιδευε μία καρκινοπαθή κοπέλα και η μητέρα δεν το ανέχτηκε. Με βάση μία άλλη εκδοχή της ιστορίας, το κοpίτσι στην ουσία τιμωρούταν επειδή βρέθηκαν γuμνές του φωτογραφίες στο Facebook. Άλλοι έλεγαν ότι τιμωρήθηκε επειδή έκανε προγαμιαίο σeξ.

Τα μαλλιά της ξυρίστηκαν ώστε να μην είναι πλέον ελκυστική στους άντρες.

Μητέρα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της όταν έμαθε ότι κορόιδευε ένα καρκινοπαθές κορίτσι - Εικόνα 4

Μία ομάδα από την ιστοσελίδα Snopes, που διασταυρώνει τα δεδομένα και ερευνά ποιες ιστορίες ισχύουν και ποιες όχι, έτυχε εκείνη την περίοδο να βρίσκεται στη Βραζιλία. Ζήτησαν από τον κόσμο να μεταφράσει τα λόγια τους. Υπήρχαν διάφορες απαντήσεις από τους ντόπιους, με αναφορές στον καρκίνο και κάτι σαν: «Δες τι έπαθε ο αδερφός σου».

Δυστυχώς, οι πιο πολλοί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι έλεγαν μεταξύ τους, ενώ άλλοι παραδέχτηκαν ότι η επεξήγηση τους μπορεί να έχει επηρεαστεί από την ιστορία που ήδη είχαν ακούσει. Ένα είναι το σίγουρο – η πραγματική ιστορία παραμένει μυστήριο.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ