Συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ η διευθύντρια των My Market που έστειλε την επιστολή για τα χαμόγελα και τα 300 ευρώ

Συνεργαζόμενη συνδικαλίστρια με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ, είναι με βάση τις πληροφορίες η διευθύντρια η οποία συνέταξε την επιστολή σοκ προς τους εργαζομένους των My Market με τα χαμόγελα και τα 300 ευρώ.

Έπειτα από το σάλο που ξεσήκωσε η επιλογή της Μυρσίνης Λοΐζου, η οποία όχι μόνο είχε κάνει φιλοτρομοκρατικές αναρτήσεις στο Facebook αλλά όπως αποκαλύφθηκε εισέπραττε επί σχεδόν 6 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχει να αντιμετωπίσει ένα άλλο πρόβλημα.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα notioanatolika.gr, το στέλεχος των My Market που συνέταξε την κατάπτυστη επιστολή προς τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας των σούπερ μάρκετ με την οποία τους σύστηνε να χαμογελούν επειδή πληρώνονται, είναι συνδικαλίστρια συνεργαζόμενη με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ!

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ Αλέκο Αρβανιτίδη, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, ενώ τη σχετική αναφορά επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μπέσης!

Ο κ. Μπέσης επισημαίνει επιπλέον στη σχετική δημοσίευσή του πως το στέλεχος των My Market (που κατόπιν απολύθηκε) παρέστη στο συνέδριο της ΓΣΕΕ όπου τελικά δεν έγινε εξαιτίας των επεισοδίων.

Συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ η διευθύντρια των My Market που έστειλε την επιστολή για τα χαμόγελα και τα 300 ευρώ - Εικόνα 2

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω συνδικαλίστρια, υπογράφοντας ως Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή… «έχουν δουλειά».

Μάλιστα, απάντησε εκ των προτέρων σε όλους εκείνους που… θα γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως είπε «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)»!

H επιστολή αυτή προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα social media, καθώς και την οξύτατη αντίδραση κομμάτων.

Στην επιστολή της η συγκεκριμένη κυρία είχε αναγράψει τα παρακάτω:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

➤ Επειδή έχετε δουλειά

➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

➤ Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

➤ Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

➤ Επειδή πληρώνεστε για αυτό

➤ Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

➤ Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».

Η επιστολή της αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο αντιδράσεων γεγονός που οδήγησε και στην απόλυσή της.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ