40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της

Βγήκε από μία σχέση 12 ετών, πέρασε για δύο χρόνια μόνη και… πήρε τη μεγάλη απόφαση

– «Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα…», αναφέρει η ίδια. Πριν από χρόνια, αντικείμενο συζήτησης αποτελούσε ο… πολιτικός γάμος.

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 2

Το εν λόγω ζήτημα ξεπεράστηκε, εξαιτίας και των συνθηκών της σύγχρονης ζωής. Ακολούθησε η συζήτηση σε παγκόσμια κλίμακα, για τους γάμους των ατόμων του ιδίου φύλου. Με ενστάσεις ή χωρίς, το θέμα διευθετείται από χώρα σε χώρα, αφού τα κοινοβούλια ακολουθούν τις εξελίξεις στις κοινωνίες.

Πριν κοπάσει ο θόρυβος, μία 40χρονη Ιταλίδα θέτει νέα… δεδομένα στην υπόθεση «γάμος», αφού ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες… συνηθισμένες -πια- καταστάσεις, καθότι η ίδια παντρεύτηκε τον… εαυτό της, σε μία τελετή που κόστισε 10.000 ευρώ!

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 4

Η Λάουρα Μέσι πέρασε δια πυρός και σιδήρου σε προσωπικό επίπεδο, προτού καταλήξει στην υλοποίηση της αν μη τι άλλο πρωτοποριακής της ιδέας. Προερχόταν από μία σχέση διάρκειας 12 ετών. Ακολούθησαν 2 χρόνια που έμεινε μόνη της, προτού καταλήξει να περάσει βέρες στον… εαυτό της!

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 6

«Αν παρουσιαστεί ένας άνδρας που θα μου αποδείξει ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, δεν θα πω όχι. Όμως η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η 40χρονη Ιταλίδα, που είναι γυμνάστρια και διαθέτει μία αξιόλογη εξωτερική εμφάνιση.

«Είπα στους συγγενείς και τους φίλους ότι αν δεν βρω τον άνθρωπο που θα συμπορευτούμε στη ζωή πριν κλείσω τα 40, τότε θα παντρευτώ τον εαυτό μου. Αυτό έκανα…», πρόσθεσε η Λάουρα, η οποία μάλιστα ακολούθησε όλο το… εθιμοτυπικό, κόβοντας και τούρτα.

Ο γάμος της 40χρονης Ιταλίδας αποτέλεσε την αφορμή για την αναπαραγωγή ιδιαίτερων όρων, όπως Self-marriage και sologamy, οι οποίοι είχαν χρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Αυστραλία, στην Ολλανδία και στη Βρετανία, από μοναχικούς ανθρώπους.

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 10

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 11

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 12

40χρονη γυναίκα ξόδεψε 10.000 ευρώ και παντρεύτηκε τον εαυτό της - Εικόνα 13

[thema]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ