«Με λένε Δημήτρη, είμαι 41 ετών και δυστυχώς φεύγω πικραμένος. Δεν νοιάστηκε κανείς»

Ενδιαφέροντα

Δημήτρης Κάζης: Ο 42χρονος Θεσσαλονικιός επιστήμονας αναζητά ζωντανό συμβατό δότη και κάνει μία τελευταία έκκληση για βοήθεια, ελπίζοντας πως θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος να βοηθήσει.

Ο Δημήτρης Κάζης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Florence Nightingale της Κωνσταντινούπολης με σοβαρό πρόβλημα στο ήπαρ. Ψάχνει εδώ και πολύ καιρό τώρα συμβατό (εν ζωή) δότη για μεταμόσχευση ήπατος (μέρος του ήπατος φυσικά) με ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α ή 0, αλλά δεν βρίσκει.

Η επέμβαση πρόκειται να γίνει σε ένα ειδικό μεταμοσχευτικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη

Ποιος είναι ο Θεσσαλονικιός επιστήμονας

Ο Δημήτρης Κάζης είναι Διεθνολόγος, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πάντειο και το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Έχει ιδρύσει το Κέντρο Διεθνούς Πολιτικής στη Θεσσαλονίκη. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη.

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αλλά και την κοινοποίηση του προβλήματός του, που έκαναν με δική τους ανάρτηση τα “Ελληνικά Hoaxes”, αυτή η έκκληση για βοήθεια είναι απόλυτα αληθής και η ανάγκη του συνανθρώπου μας μεγάλη και άμεση.

Η έκκληση για βοήθεια στο facebook

«Παιδιά γεια σας, δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν μου τηλεφώνησε, ούτε ζήτησε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς.

Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και ότι εκ πρώτης φοβίζει αλλά όταν φτάνεις στο τελικό σημείο που έχεις να ζυγίζεις την ζωή ενός ανθρώπου-φίλου με μία ταλαιπωρία δύο εβδομάδων το πολύ η ζυγαριά νόμιζα πως εύκολα θα έγερνε…

Καταρχήν οποίος ερχόταν εδώ θα έλυνε τις απορίες του διότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τους διάφορους αφηρημένους οδηγούς του Ίντερνετ. Ο γιατρός είναι μοναδικός στον κόσμο και κορυφή [Yaman Tokat] καθώς εδώ και 4,5 χρόνια (2500 μεταμοσχεύσεις) δεν έχει καμία αποτυχία-απώλεια. Επίσης μετά την άφιξη του από εδώ κανείς δεν είναι ακόμη υποψήφιος δότης. Αυτό το αποφασίζουν οι γιατροί αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.

Σας φιλώ και περιμένω έστω την τελευταία στιγμή την ανταπόκριση σας. Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω.

Δημήτρης»

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κάζη στο Facebook:

Παιδιά γειά σας,δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν…

Posted by Dimitris Kazis on Wednesday, 17 July 2019

 

Η επιβεβαίωση από τα Ελληνικά Hoaxes:

ΔΕΝ είναι Hoax, είναι αλήθεια. Ονομάζεται Δημήτρης Κάζης, είναι 41 ετών, Διεθνολόγος και ιδρυτής του Κέντρου Διεθνούς…

Posted by Ελληνικά Hoaxes on Wednesday, 17 July 2019

 

[enimerotiko.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ