Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος.

pets
σκύλος

 Ο Christian VIELER από  την Waltrop, Γερμανία παίρνει ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σκύλων που προσπαθούν να πιάσουν το φαγητό τους. Ο φωτογράφος έχει ως στόχο να συλλάβει τα πρόσωπα των σκυλιών που απεικονίζουν την συγκίνηση, τον ενθουσιασμό, την θλίψη αλλά και την σύγχυση τους.

Ο VIELER, 45 ετών, είναι ένας δημοσιογράφος που άρχισε να ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία το 2012 με την αγορά μιας νέας φωτογραφικής μηχανής. Τώρα, έχοντας μάθει την τεχνική της φωτογράφησης σκύλων έχει πολλές δουλειές για να φωτογραφίσει και άλλα ζώα.

Περισσότερες πληροφορίες:   fotosfreischnauze.de

Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 2Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 3Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 4Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 5Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 6Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 7Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 8Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 9Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 10Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 11Αποτύπωσε την ξεκαρδιστική έκφραση πεινασμένων σκυλιών την ώρα του κεράσματος. - Εικόνα 12

 πηγή : apisteuta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ