Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες

Παρακάτω θα δείτε μια συλλογή από πραγματικά ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες που έχουν ξεχωρίσει. Εκκεντρικά μοντέλα και σχέδια, ηλιακές μοτοσυκλέτες και μοτοσυκλέτες με… αλυσοπρίονα περιλαμβάνονται στη συλλογή!

Δείτε τις…

1. Εναλλακτική πηγή ενέργειας

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 2

Αυτή η εναλλακτική μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε από την ισπανική εταιρεία SunRed και αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια για μελλοντικές μετακινήσεις. Η ίδια η διαδρομή, όμως, δεν είναι και τόσο συναρπαστική, αφού η ταχύτητα που «πιάνει» είναι μόλις 45 χιλιόμετρα την ώρα.

2. Το… γρήγορο φιλικό στο περιβάλλον

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 3

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 4

Ένα άλλο μοντέλο φιλικό στο περιβάλλον δημιουργήθηκε από τον Marcelo da Luz από το Τορόντο το 1999. Η ομάδα «Power of One» χρησιμοποίησε το όχημα αυτό για την επίτευξη του παγκοσμίου ρεκόρ απόστασης για τα ηλιακά αυτοκίνητα.

3. Βαρέων βαρών

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 5

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 6

Κάτι παρόμοιο με τη θρυλική Road Dog, την 5 μέτρων μήκους μοτοσικλέτα που φτιάχτηκε από τον William «Wild Bill» Gelbke, το 1965. Η μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο ζυγίζει 13 τόνους.

4. Ο… πύραυλος

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 7

Το Dodge Tomahawk είναι στην κυριολεξία ένας πύραυλος!

Η τερατώδης ιπποδύναμή του με 500 ίππους και ο ισχυρός του κινητήτηρας «ωθεί» αυτό το τέρας να έχει μέγιστη ταχύτητα τα 656 χιλιόμετρα την ώρα.

5. Δύναμη από… αλυσοπρίονα

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 8

Η γερμανική Dolmette είναι μια μοτοσυκλέτα που «τροφοδοτείται» από 24 αλυσοπρίονα της εταιρείας «Dolmar». Ο άνθρωπος που κάθεται στη μοτοσυκλέτα είναι ο διάσημος γερμανός σκιτσογράφος «Broesel». Προφανώς τα συνολικά 24 αλυσοπρίονα παράγουν μεγάλη ισχύ, ενώ η νέα απόπειρα των δημιουργών θα είναι η «New Dolmette» και αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερα και πιο ισχυρά αλυσοπρίονα.

6. Η πιο ψηλή

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 9

Αυτή είναι η ψηλότερη μηχανή του κόσμου με ύψος 5,10 μέτρων και αποτελεί δημιουργία του ιταλού κατασκευαστή Fabio Reggiani. Έχει μήκος 10,03 μέτρων και τροφοδοτείται από ένα V8 μοτέρ 5,7 λίτρων που αποδίδει 280 ίππους.

7. Η ξύλινη

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 10

Δεν είναι η μοναδική ξύλινη μοτοσυκλέτα που υπάρχει, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή. Ένας χειροποίητος γίγαντας…

8. Η μοτοσυκλέτα-μπάρμπεκιου

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 11

Πάρτε το μπάρμπεκιου μαζί σας: Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα κατασκευάστηκε από την Orange County Choppers και γίνεται στην κυριολεξία μπάρμπεκιου.

Δείτε ακόμη μερικές εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες…

Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 12Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 13Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 14Μερικές από τις πιο εκκεντρικές μοτοσυκλέτες - Εικόνα 15

πηγή : newsbeast

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ