Μονογονέας σε απόγνωση θα πει να έχεις δύναμη και πίστη να παλεύεις για τα παιδιά σου

Καλησπέρα κοpίτσια μου.

Εδώ και 2 μήνες προσπαθούμε να βγάλουμε συναινετικό διαζύγιο με τον πρώην άντρα μου αλλά πέσαμε σε διακοπές 15Αυγούστου…

Τώρα έχουμε ραντεβού να πάμε για τις τελευταίες υπογραφές και πρέπει να δώσουμε 100€ ο καθένας.. Ο δικηγόρος μου μου ζητάει 900€ . Βλέπετε συναινετικό μεν αλλά με διαφορετικούς δικηγόρους δε. Οπότε θα τα πληρώσω κανονικά.

Δεν ξέρω καν πως θα τα βγάλω πέρα με ολα τα έξοδα αυτα. Βλεπετε ενοικιαζω σπιτι 250€ ο μισθός μου είναι 500€ και πρέπει με τα υπόλοιπα 250€ να πληρώνω λογαριασμούς και να παίρνω φαγώσιμα και οτιδήποτε άλλο χρειαστώ. Ευτυχώς το παιδί το έχουν οι γονεις μου όλη την εβδομάδα Γιατί λόγο δουλειάς δεν μπορώ να το έχω μαζί μου και έτσι μπορώ να πω ότι αρκετά έξοδα από φαγώσιμα τα γλυτωνω (Όχι ότι θα ήταν πολλά τα έξοδα του παιδιου) απλά έστω και αυτά τα λίγα εγώ αν δεν έχω δεν θα φάω αλλά το παιδί δεν μπορώ να το αφήσω νυστικο. Οπότε τα κρατάω για σκ που ήμαστε μαζί…

Ο πρώην με το ζόρι δίνει 200€ διατροφή που προσπαθεί και να μου κάνει κουμάντο τι θα πάρω του παιδιού με αυτά τα λεφτά(πχ παπούτσια κτλ) Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα πραγματικά. Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και θα με βοηθήσει να ανταπεξελθω….

Δύναμη και πίστη σε όλες τις μονογονεϊκές οικογενειες και ο Θεός μαζί μας πάντα για να παλεύουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας….

Ανθή

[singleparent.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ