Πάνος Καλίδης: «Οι γυναίκες σήμερα πίνουν παραπάνω από τον πατέρα τους»

gossip

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή… δεν έχουν τέλος!

O Πάνος Καλίδης, μετά τις δηλώσεις για την ομοφυλοφιλία και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν στα social media, ξαναχτυπά βάζοντας στο… στόχαστρο τις γυναίκες.

Ο τραγουδιστής στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν, αναφέρθηκε στις γυναίκες του σήμερα, τονίζοντας πως προσπαθούν πια να πιουν παραπάνω από τον πατέρα τους και όχι να μαγειρέψουν καλύτερα από τη μητέρα τους όπως τουλάχιστον γινόταν παλαιότερα. Μάλιστα σε άλλο σημείο των δηλώσεών του αναφέρει πως οι γυναίκες του σήμερα πριν φάνε το φαγητό τους, βγάζουν σέλφι…  Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Έχεις μιλήσει και για την κατάθλιψη που βίωσες.

Έχω καιρό να πάω σε ψυχολόγο, νιώθω πάρα πολύ καλά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου, «πέφτω» λίγο, αλλά «σηκώνομαι» πολύ γρήγορα. Σ’ αυτό βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έχω κάνει.

Η σύντροφος σου σε στηρίζει σ’ αυτό;

Η σύντροφός μου με καταλαβαίνει, γιατί έχει περάσει κι εκείνη από κρίσεις πανικού, ξέρει τι είναι.

Είναι ο άνθρωπός σου;

Δεν έχει αντικαταστήσει τη μάνα μου, όχι. Μια γυναίκα του 2019 δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια γυναίκα του 1945. Δεν είμαι «μαμάκιας», τη μάνα μου τη βλέπω δύο φορές το χρόνο, ζει στη Δράμα, δεν θέλει να έρχεται στην Αθήνα, δεν της αρέσει, θέλει το χωριό. Τα δύο αδέρφια μου μένουν επίσης στη Δράμα, εκεί έχουν παντρευτεί. Δεν έρχονται συχνά να με δουν, μία φορά το χρόνο πλέον, παλαιότερα έρχονταν πιο συχνά. Οι γυναίκες του «τότε» πριν φάνε το φαγητό τους έκαναν στο σταυρό τους, οι γυναίκες του «σήμερα» πριν φάνε το φαγητό τους, βγάζουν σέλφι το φαγητό. Οι γυναίκες του «τότε» προσπαθούσαν να μαγειρέψουν καλύτερα από τη μητέρα τους, οι γυναίκες του σήμερα προσπαθούν να πιουν παραπάνω από τον πατέρα τους.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ