Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου

Κίνα

Pingjiang Homey Wild Luxury Hotel το λένε και είναι φωλιασμένο στις απάτητες βουνοκορφές της κινεζικής επαρχίας Χιουνάν.

Αν η τουριστική περιπέτεια και το luxury είναι το ζητούμενο, δύσκολα θα βρεις δεύτερο του σε όλο τον κόσμο.

Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 1

Το resort επιβλέπει ποτάμια, βουνά και δάση, δαμάζοντας το αφιλόξενο του τοπίου με τρία κτίρια σε ισάριθμες κορυφές. Για «οργανική αρχιτεκτονική» κάνουν λόγο οι κατασκευαστές, θέλοντας να χρησιμοποιήσουν υλικά που βρήκαν εκεί και να σεβαστούν το παρθένο περιβάλλον.

Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 2

Μέχρι και πισίνα υπερχείλισης θα βρεις βέβαια εδώ, καθώς η πολυτέλεια δεν θυσιάζεται ούτε στιγμή. Την ώρα που τα κτίρια που έχουν χτιστεί και χτίζονται ακόμα μπλέκονται αρμονικά με το φυσικό κάλλος, η χλιδή που ελλοχεύει στο εσωτερικό τους είναι μια άλλη και εξόχως ανθρώπινη ιστορία.

Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 3

Ό,τι δεν ολοκλήρωσε η φύση σε όρους μαγείας, το έκανε εδώ ο άνθρωπος με μια κατασκευή που είναι λες και φτιάχτηκε από τα ίδια τα χέρια των θεών.

Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 4

Το κυρίως κτίριο έχει μήκος 45 μέτρων, ψιλοπράγματα δηλαδή σε σχέση με αυτή την πισίνα των 122 μέτρων. Εδώ θα βρεις όλες τις luxury υπηρεσίες, όπως σπα και μασάζ, αλλά ακόμα και δωμάτια για τσάι και χαλάρωση.

Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 5

Χάδι για τα μάτια και κατασκευαστικός άθλος ταυτοχρόνως, είναι ο ζεν παράδεισος για όποιον δεν λογαριάζει έξοδα και κόπο για να ζήσει από πρώτο χέρι εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα…

Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 6 Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 7 Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου - Εικόνα 8

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ