Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου: Η πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κόρη τους

gossip

Ήταν 2 Σεπτέμβρη όταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer απολαμβάνουν από εκείνη την ημέρα τον νέο τους ρόλο και παρά την κούραση η μικρή τους έχει ξετρελάνει!

Σήμερα, παρά τον μουντό καιρό, οι ευτυχισμένοι γονείς αποφάσισαν να βγάλουν την κόρη τους για την πρώτη της βόλτα!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είδαν ότι δεν βρέχει και έβαλαν το μωράκι τους στο καροτσάκι της και περπάτησαν δίπλα στη θάλασσα, βγάζοντας φυσικά μια αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία! «Ο καιρός μας έκανε τη χάρη κ βγήκαμε για την πρώτη μας βόλτα!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου: Η πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κόρη τους - Εικόνα 1

«Το γεγονός ότι είμαι πατέρας και έπιασα το παιδί μου στην αγκαλιά μου, πέρα του ότι είναι ο καρπός του έpωτα μου με τη γυναίκα μου και είναι ότι πιο όμορφο έχει έρθει στο σπίτι μας, υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι… το να μπορέσεις να μεγαλώσεις ένα παιδί, είναι ένα δώρο που έχουμε όλοι μας που συνεισφέρεις εσύ… πλάθεις αυτόν τον άνθρωπο. Εσύ είσαι υπεύθυνος για την ανάπτυξή του. Κοινωνικά είναι κάτι τρομερά μεγάλο. Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική», είχε περιγράψει ο Ετεοκλής Παύλου στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πατρότητα.

Πηγή : tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ