Μπέττυ Μαγγίρα: Συνόδευσε τις κόρες της σε παιδική παράσταση και ξεχώρισε με το στιλ της

gossip

Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Μπέττυ Μαγγίρα! Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha «Σπίτι είναι…», μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στη ημέρα της, αφού τα γυρίσματα διαρκούν αρκετές ώρες, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της.

Τόσο ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης όσο και οι δύο κόρες τους αποτελούν την προτεραιότητά της.

Το πρωί της Κυριακής, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας» στο θέατρο Χυτήριο μαζί με τις κόρες της, την Αντριάννα και την Καλλινίκη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό με άψογο στιλ κατά την είσοδό της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε στο φακό μαζί με τα παιδιά.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2124 όταν η μικρή μας φίλη Μαργαρίτα, ενημερώνεται για την επικείμενη οικολογική καταστροφή, που μετρά 24 ώρες μόνο για να καταστρέψει όλα τα λουλούδια. Η καλύτερη της φίλη όμως η Τριανταφυλλιά θα την οδηγήσει στον σοφό της λουλουδοοικογένειας της, τον Γερο-Πλάτανο, και μέσα από εκείνον θα πληροφορηθεί για το πώς μπορεί να σώσει τη φίλη της αλλά και όλη της την οικογένεια. Σκοπός είναι, να μαζέψει όλα τα λουλούδια και να τα μεταφέρει στον πλανήτη Ανθοχώρα που με πολύ κόπο έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα λουλούδια , ώστε να σωθούν από τους ανθρώπους και τις καταστροφικές συμπεριφορές τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια ξετυλίγονται οι μύθοι των λουλουδιών ταξιδεύοντας στη χώρα προέλευσής τους και μαθαίνοντας την ιστορία τους.

Ανάμεσα στους υπέροχους ήρωες μας την Μαργαρίτα, την Τριανταφυλλιά, τον Ήλιο και τον Γερο-Πλάτανο εμφανίζεται σε ρόλο έκπληξη ο Σωκράτης Πατσίκας που ανατρέπει τις ισορροπίες και κάνει πρωταγωνιστές για λίγο τους μικρούς μας θεατές δίνοντας τους ενεργό ρόλο σε αυτό το θεατρικό μονοπάτι, που είναι γεμάτο από ταξίδια σε χώρες όλου του κόσμου, χιούμορ, συγκινήσεις, προβληματισμούς και βρίθει εννοιών που ενισχύουν την οικολογική συνείδηση σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η παράσταση είναι ντυμένη με το εξαιρετικό σκηνικό της Μαρίας Φιλίππου και τα ταξίδια στις χώρες του κόσμου πραγματοποιούνται μέσα από 3d mapping προβολή που με μαεστρία έχει επιμεληθεί ο Ευάγγελος Τσαρούμης. Οι χορογραφίες είναι εμπνευσμένες από την Άννα Αθανασιάδη. Το θεατρικό κείμενο είναι πρωτότυπο της Βάσιας Αργέντη, όπως και η μουσική την οποία υπογράφει ο Ανδρέας Καρανίκας.

Δες φωτογραφίες:

Μπέττυ Μαγγίρα: Συνόδευσε τις κόρες της σε παιδική παράσταση και ξεχώρισε με το στιλ της - Εικόνα 1

Μπέττυ Μαγγίρα: Συνόδευσε τις κόρες της σε παιδική παράσταση και ξεχώρισε με το στιλ της - Εικόνα 2

Μπέττυ Μαγγίρα: Συνόδευσε τις κόρες της σε παιδική παράσταση και ξεχώρισε με το στιλ της - Εικόνα 3

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Πηγή : tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ