Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, στη σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε την Ασημίνα να σώζει τον Δούκα Σεβαστό, μετά τον απρόσμενο τραυματισμό που είχε. Τη Μυρσίνη να μη μπορεί να υποκύπτει και πάλι στη γοητεία του Κυπραίου, αλλά με τον κίνδυνο αυτή τη φορά να αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό της, εξαιτίας ενός σκουλαρικιού.

Τι θα δούμε, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι.

Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της.

Η Μυρσίνη, αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως, η προσβλητική της στάση θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.

Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ