Διαλέξετε τον Λίθο που Προτιμάτε και Μάθετε τι Αποκαλύπτει για την Προσωπικότητά σας

Πάρτε μια στιγμή για να ελέγξετε τους λίθους που απεικονίζονται στην παραπάνω εικόνα και επιλέξτε έναν με βάση το ένστικτό σας! Δείτε τι αποκαλύπτει η επιλογή σας για εσάς:

1) Opalite

Θέλετε να ξεφύγετε από αυτόν τον ατελείωτο αγώνα και τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε ένα βήμα πίσω, να ανακαλύψετε ένα ήσυχο καταφύγιο και να «ακούσετε» τις εσωτερικές σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

2) Μαλαχίτης

Είστε στα πρόθυρα μεγάλων και σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας. Μεγάλο μέρος της μετάβασης μπορεί να είναι πνευματικό. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε πραγματικά τις επιλογές που έχετε κάνει και να ανακαλύψετε πως όλα εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Αποδεχθείτε τις αλλαγές.

3) Ο λίθος του ήλιου

Αυτή η πέτρα είναι αντιπροσωπευτική του όμορφου και λαμπερού ηλίου. Είστε αισιόδοξοι και πιστοί στη φωτεινή πλευρά της ζωής. Το μέλλον φαίνεται καλό για σας, οπότε απλά συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και να φέρνετε το φως και τη χαρά στους γύρω σας. Μην αφήνετε τις δυσκολίες της ζωής να σας χαλάσουν τη διάθεση!

4) Mahogany Obsidian

Αυτή η πέτρα δείχνει ότι έχετε την ανάγκη αναγέννησης! Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο και να οικοδομήσετε μια νέα ζωή. Θυμηθείτε πόσο τυχεροί είστε που έχετε όσα έχετε και εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να σμιλεύσετε τη ζωή όπως εσείς θα θέλατε.

5) Howlite

Μπορεί να έχετε τις ικανότητες για πνευματική επαφή με την «άλλη πλευρά». Κρατήστε την καρδιά και το μυαλό σας ανοιχτό και ίσως έρθετε σε επαφή με κάτι εκπληκτικό! Είναι καλή ιδέα να κρατήσετε ένα ημερολόγιο ονείρων και να σημειώνετε επίσης τις ενδιαφέρουσες συμπτώσεις που λαμβάνουν χώρα γύρω σας.

6) Jasper Δαλματίας

Αν αυτή είναι η πέτρα που επιλέξατε, είστε άνθρωπος της περιπέτειας! Είστε γεμάτοι χαρά και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε αυτό το παιχνιδιάρικο πνεύμα ζωντανό! Μην ξεχνάτε να ακούτε το ένστικτο σας.

πηγή : fanpage

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ