Έκκληση για οικονομική βοήθεια για τον μικρό Πάρη Οικονομίδη

Έκκληση για οικονομική βοήθεια για την οικογένεια του μικρού Πάρι Οικονομίδη που πάσχει από λευχαιμία. Ο μικρός Πάρις, γιος του cameraman της ΕΡΤ3, Θοδωρή Οικονομίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Πάρις νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και πήγαινε πάρα πολύ καλά και ετοιμαζόταν σε μισό περίπου χρόνο να φύγει στο εξωτερικό για τα μεγάλα χειρουργεία αποκατάστασης στο πρόσωπό του. Μετά από επιπλοκές της νόσου την Μ.Πέμπτη του 2019 και εν μέσω συνεχόμενων αργιών υποτροπίασε και έπρεπε ΑΜΕΣΑ να φύγει σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας. Γι’ αυτό τον λόγο οι δικοί του άνθρωποι ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου, για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταφερθεί στο ειδικό κέντρο, στη Γερμανία, πράγμα που έγινε.

Οι προσπάθειες όλων έπιασαν τόπο κι ο μικρός Πάρις βρίσκεται ήδη στο Μίνστερ της Γερμανίας και έκανε τις πρώτες εξετάσεις στο νοσοκομείο για να προχωρήσουν στη θεραπεία .
Σας παρακαλούμε από καρδιάς όποιος μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια στα υπέρογκα έξοδα της νοσηλείας του μικρού Πάρι .Η αλληλεγγύη σας…..η ζωή του…

Η κ. Σοφία Μουτίδου γνωρίζοντας από κοντά την οικογένεια του Πάρη  κάνει εκκληση για να βοηθήσουμε όλοι μάζι τον Πάρη. Αν ενδιαφέρεστε δείτε το βίντεο από 10.54 λεπτό

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αρ.λογ/σμού 6667-141852-490

IBAN GR94 0171 6670 0066 6714 1852 490

Δικαιούχοι

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ