Κουκουβάγια αναγνωρίζει τον άνθρωπο που την έσωσε και του δίνει την πιο ζεστή αγκαλιά

ζώα

Η GiGi, μια μεγάλη σε μέγεθος κουκουβάγια, βρισκόταν στην πόρτα του θανάτου όταν την έφεραν στο κέντρο διάσωσης άγριων ζώων του Μισισιπή. Το κακόμοιρο πλάσμα υπέστη ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, πιθανώς αφού την χτύπησε ένα αυτοκίνητο.

“Αυτό το πουλί ήταν ένα από τα πιο άσχημα περιστατικά που έχουμε φροντίσει ποτέ”, δήλωσε ο Missy Dubuisson, ιδρυτής του κέντρου διάσωσης. “Το γεγονός ότι αυτό το πουλί έχει ζήσει είναι πέρα ​​από κάθε προσδοκία.” Ωστόσο, μετά από μια εκτεταμένη θεραπεία, η GiGi πήρε τα πάνω της. Πιθανότατα αυτό δεν θα ήταν εφικτό, αν δεν είχε λάβει τη φροντίδα του Douglas “Doug” Pojeky, γνωστού ως “γητευτή πτηνών”.

“Σε όλα μου τα χρόνια που δουλεύω με αρπακτικά πουλιά, δεν έχω δει ποτέ κάποιον με τέτοιο δεσμό με αυτά τα θαυμάσια πουλιά”, εξήγησε ο Dubuisson. Η GiGi έδειξε πλήρης εμπιστοσύνη στον Pojeky. Όταν έφυγε για αρκετό καιρό για να επισκεφτεί την οικογένεια του στο Μίτσιγκαν, μετά την επιστροφή του, η GiGi δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Όχι μόνο ξεκίνησε να χορεύει, αλλά άπλωσε και το κεφάλι της στον ώμο του και τον αγκάλιασε.

Δείτε το βίντεο:

Gorgeous, Gigantic Great Horned Owl Who just named her self~ GiGi~This baby has a significant head trauma from a hit by car situation. But this baby is making progress and is doing well.Doug is a slackin' this morning BUT never fails in his skills with these magnificent creatures.Don't forget our bird of prey fund to help feed these babies.R2J2Rodents@gmail.comTHANKS YA'LL!

Posted by Wild at Heart Rescue on Wednesday, 18 May 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ