Τα TOP 5 περίεργα λεωφορεία και φορτηγά του μέλλοντος

Φορτηγά

Υπάρχουν πολλών ειδών φορτηγά και λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους του κόσμου, εμείς εδώ θα δούμε τα πέντε φορτηγά ή λεωφορεία που υπάρχουν κι έρχονται κατευθείαν από το μέλλον.

Πριν μερικά χρόνια ακόμα και η ιδέα ενός αυτοκινήτου, το οποίο να μπορεί να οδηγεί μόνο του υπήρχε μόνο στον Hollywood και στις σειρές όπως ο Ιππότης της ασφάλτου. Στο βίντεο που ακολουθεί ο αυτόματος πιλότος είναι το λιγότερο που θα δείτε.

Θα δείτε λεωφορείο το οποίο παρέχει τη δυνατότητα από το να φορτίζει κάποιος το κινητό μέχρι να μπορεί να βλέπει τα αγαπημένα του προγράμματα Live σε μεγάλες οθόνες, θα δείτε επίσης φορτηγό, το οποίο πλέον δεν έχει κουμπιά αλλά τα πάντα σε οθόνη αφής και φορτηγό που ο οδηγός απλά ορίζει την διαδρομή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του.

Για μένα όμως το πιο περίεργο είναι ένα λεωφορείο που υπάρχει στην Κίνα και πλέον όταν κάνει στάση δεν εμποδίζει την κυκλοφορία καθώς είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν τα αυτοκίνητα να περνούν από κάτω του.

Απολαύστε κι εσείς αυτό το βίντεο και δείτε τι μας φέρνει το μέλλον πιο κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ