Το Λονδίνο «ντύθηκε» εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα

Το Λονδίνο «ντύθηκε» εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο και η βόλτα στους δρόμους της αποκτά διαφορετική αίγλη.

Κάθε χρόνο το Λονδίνο «βάζει τα καλά» του για τα Χριστούγεννα με εντυπωσιακούς στολισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα από τα σημεία που μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα και να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη βόλτα σας είναι η Oxford City που τα λαμπάκια κάνουν τη νύχτα μέρα και σας βάζει για τα καλά στο κλίμα των εορτών.

Άλλα σημεία που μπορείτε να περιηγηθείτε είναι το Covent Garden, η Bond Street, η Carnaby Street, η Trafalgar Square και το Seven Dials.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Λονδίνο ανήκει στις πόλεις με τους πιο εντυπωσιακούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς. Σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως στην Carnaby Street, στο Covent Garden, στη Bond Street, στο Seven Dials, στην Trafalgar Square, αλλά και στην Oxford Street τα λαμπάκια κάνουν τη νύχτα να μοιάζει ημέρα βάζοντάς μας για τα καλά στο κλίμα των εορτών.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, για φέτος τουλάχιστον, φαίνεται ότι κλέβει η Regent Street, η οποία έχει διακοσμηθεί με κρεμαστούς αγγέλους από χιλιάδες λαμπάκια!

via

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ