Χαρισματικός μπαμπάς έφτιαξε για την άρρωστη κορούλα του ένα χειροποίητο αναπηρικό καροτσάκι με μόλις 100 δολάρια

Όταν η Evelyn Moore ήταν μόλις 4 μηνών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα. Το μικρό κοpίτσι ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο, αφού έχει περάσει οκτώ φορές από χημειοθεραπείες.

Η Evelyn ήταν σε ύφεση τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά το παιδί έχει παραλύσει από τα χέρια και κάτω λόγω του όγκου στη σπονδυλική στήλη.

Χαρισματικός μπαμπάς έφτιαξε για την άρρωστη κορούλα του ένα χειροποίητο αναπηρικό καροτσάκι με μόλις 100 δολάρια - Εικόνα 2

Όταν είδε πόσο ακριβές ήταν οι αναπηρικές καρέκλες, οι οποίες ήταν διαθέσιμες κατά παραγγελία, ο μπαμπάς της Evelyn της, ο Μπραντ, ανησυχούσε για το κοpιτσάκι του. Δεν είχε να ξοδέψει ένα κάρο λεφτά που απαιτούνταν για το καροτσάκι, αλλά ήθελε, επίσης, να δώσει στη μικρή τη δυνατότητα να μετακινείται άνετα.

Χαρισματικός μπαμπάς έφτιαξε για την άρρωστη κορούλα του ένα χειροποίητο αναπηρικό καροτσάκι με μόλις 100 δολάρια - Εικόνα 3

Ήρθε με την τέλεια λύση. Κανείς δεν ήξερε το κοpιτσάκι του καλύτερα από αυτόν, γι’ αυτό και αποφάσισε να φτιάξει μια αναπηρική καρέκλα με ελάχιστο κόστος! Αφότου είδε ένα σχέδιο στο Pinterest, ο Μπραντ είπε στη σύζυγό του, την Kimberly, ότι θα μπορούσε να φτιάξει ο ίδιος στην κόρη τους την αναπηρική καρέκλα.

Χαρισματικός μπαμπάς έφτιαξε για την άρρωστη κορούλα του ένα χειροποίητο αναπηρικό καροτσάκι με μόλις 100 δολάρια - Εικόνα 4

Με $100, ο μπαμπάς της Evelyn ήταν σε θέση να φτιάξει το αναπηρικό καροτσάκι με μια σανίδα κοπής, τροχούς, και μια καρέκλα Bumbo! Η καρέκλα Bumbo ήταν η ιδανική επιλογή που θα βοηθούσε την κόρη τους να κινείται άνετα.

Χαρισματικός μπαμπάς έφτιαξε για την άρρωστη κορούλα του ένα χειροποίητο αναπηρικό καροτσάκι με μόλις 100 δολάρια - Εικόνα 5

Η αναπηρική καρέκλα έδωσε στη μικρή Evelyn την ελευθερία να κινείται άνετα, κάτι που οι γιατροί και η οικογένειά της δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να βρει ποτέ. Ο παιδίατρος ογκολόγος Bev Wilson είπε στο Yahoo, “Εξερευνεί αυτά που θα ήθελε να εξερευνήσει. Είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, για την ακρίβεια, είναι πιο γρήγορο από τα άλλα. ”

Δείτε τη μικρή Evelyn στο παρακάτω βίντεο:

πηγή : diaforetiko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ