Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες

Ενδιαφέροντα
Μαλλιά

Οι συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επιθυμεί να βάφει τα μαλλιά της. Ωστόσο, οι περισσότερες δεν γνωρίζουν τι προσφέρει κάποιο χρώμα. Όμως, αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζει κάποια, διότι υπάρχουν χρώματα, όπως τα παρακάτω, τα οποία προσφέρουν νεότητα.

Πέντε χρώματα, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη

1. Bronde – Broomstick Blonde: Πρόκειται για το σωστό χρώμα μαλλιών για μελαχρινές. Μοντέρνο look για όλες τις ηλικίες, χωρίς κάποια να απομακρυνθεί από το φυσικό χρώμα της. Χρειάζεται σκούρα βάση μαλλιών και ζεστές ξανθιές ανταύγειες. Θα σου προσδώσει νεανική λάμψη χρυσού ξανθού και θα συνδυαστεί με φυσικές ανταύγειες.

Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 2 Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 3

2. Χρώμα της καραμέλας: Ιδανικό για μελαχρινές και καστανές. Αυτό, διότι θα φαίνονται νεότερες κατά δέκα χρόνια. Το πρόσωπο γίνεται πιο ζεστό. Μαλακώνουν τα σκληρά χαρακτηριστικά τους. Προσφέρει φρέσκο και ζωντανό look. Επίσης, δεν χρειάζεται συντήρηση. Απλά χρειάζεται μια ανανέωση ανά δύο, με τρεις μήνες.

Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 4 Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 5

3. Strawberry blonde: Ιδανικό για ξανθιές και για κοκκινομάλλες, με ανοιχτή επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο χρώμα θα αναδείξει την επιδερμίδα και θα προσδώσει φως στο πρόσωπο. Φυσικά, αυτό αφορά αποκλειστικά τις ξανθιές και τις κοκκινομάλλες.

Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 7

4. Sombre: Ιδανικό χρώμα για καστανές και μελαχρινές, που αρέσκονται στις ξανθές ανταύγειες. Τα μαλλιά θα φωτίσουν το πρόσωπό σου και φυσικά δεν θα ρίχνει κανένας ματιές στα μάγουλά σου.

Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 9 Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 10

5. Ροζ σαμπανιζέ: Χρώμα που σε κάνει να μικροδείχνεις και φυσικά να φαίνεσαι νεότερη. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείς να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 12 Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες - Εικόνα 13

Πηγή: enimerotiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ