Κόκκινο Ποτάμι: Το παιχνίδι της μοίρας που θα συγκλονίσει το κοινό

Κόκκινο Ποτάμι: Μία αναμέτρηση που θα δοκιμάσει φιλίες και θρησκεία!

Ενώ ο Μίλτος πολεμάει υπέρ της Ελλάδας, η Ιφιγένεια συνεχίζει τη δράση της από το εξωτερικό υπέρ του Ελληνικού Στρατού. Οι απειλές πλέον των Τούρκων εναντίον των οικογενειών τους στον Πόντο γίνονται πράξεις.

Ο Νικολαΐδης προσάγεται και ανακρίνεται από τον παλιό φίλο και γείτονά του Καρτάλ, που πλέον εκτελεί χρέη υπουργού της κυβέρνησης των Νεότουρκων. Η Σοφία σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ζητήσει τον λόγο από τον Καρτάλ, έρχεται αντιμέτωπη με την απάνθρωπη σκληράδα του και ειρωνεία. Στην είδηση ότι Μίλτος και Ιφιγένεια συμμετέχουν ενεργά στον πόλεμο υπέρ της Ελλάδας, ο Καρτάλ σοκάρεται και επιτίθεται στον Νικολαΐδη για την απόκρυψη της αλήθειας.

Κόκκινο Ποτάμι: Το παιχνίδι της μοίρας που θα συγκλονίσει το κοινό - Εικόνα 1

Στην Αμισό ο Οσμάν εντείνει τις απειλές του στην οικογένεια Παυλίδη προπηλακίζοντας και χτυπώντας τον Θέμη και τον Γιώργο. Στο Παρίσι η Ιφιγένεια περιμένει απεγνωσμένα νέα από τον Μίλτο. Ο άνθρωπος που της παραδίδει με ασφάλεια τα γράμματα, δεν είναι άλλος από τον Γάλλο λοχαγό, ο οποίος συνεχίζει να την πολιορκεί εpωτικά.

Κόκκινο Ποτάμι: Το παιχνίδι της μοίρας που θα συγκλονίσει το κοινό - Εικόνα 2

Στο πεδίο της μάχης ο Μίλτος χάνει τον φίλο και συνοδοιπόρο του Λευτέρη αλλά το παιχνίδι της μοίρας δεν σταματά εκεί. Η ζωή και ο πόλεμος θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον αδελφικό του φίλο Κερέμ. Μία αναμέτρηση στην οποία θα δοκιμαστεί η θρησκεία, η πατρίδα και η φιλία…

Κόκκινο Ποτάμι: Το παιχνίδι της μοίρας που θα συγκλονίσει το κοινό - Εικόνα 3

Κόκκινο Ποτάμι: Το παιχνίδι της μοίρας που θα συγκλονίσει το κοινό - Εικόνα 4

Κόκκινο Ποτάμι: Το παιχνίδι της μοίρας που θα συγκλονίσει το κοινό - Εικόνα 7

Πηγή : newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ