Χατσαπουρι – Καταπληκτικές πίτες στο τηγάνι για πρωινό

ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη :

500 γρ γάλα η νερό χλιαρό

1 φακελάκι μαγιά

1 φλ του ελληνικού καφέ ηλιέλαιο

1 κ γ αλάτι

1 κ σ ζάχαρη

Αλεύρι γ ο χ όσο πάρει για να γίνει μαλακιά ζύμη .

Για την γέμιση : Φέτα , γκούντα , 1 αυγό .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.

Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε

Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν

Αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .

Η Συνταγή είναι από κ. ‘Αννα Αννούλα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ