91χρονη γιατρός αρνείται να βγει στη σύνταξη και κάνει 4 χειρουργεία ημερησίως

Η επιστήμη κάνει θαύματα στις μέρες μας. Κάνει θαύματα ακόμη και για τους επιστήμονες. Μια χειρουργός από τη Ρωσία, έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο της ηλικίας για συνταξιοδότηση. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Ποια είναι η ιατρός που συνεχίζει να εργάζεται στη δέκατη δεκαετία της ζωής της

Η Άλα Ιλινίτσνα Λεβούσκινα ή αλλιώς Alla Ilyinichna Levushkina παραμένει ενεργή επιστήμονας στο χώρο της ιατρικής, με ειδικότητα στη χειρουργική. Η ίδια παρά τα 91 χρόνια της συνεχίζει να εργάζεται στην πόλη Ριαζάν της Ρωσίας. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται κοντά στη Μόσχα.

91χρονη γιατρός αρνείται να βγει στη σύνταξη και κάνει 4 χειρουργεία ημερησίως - Εικόνα 2

Η ίδια κάνει τέσσερα χειρουργεία την ημέρα στα 91 της χρόνια. Πρόκειται για μία χειρουργό, με εμπειρία 70 χρόνων. Η ίδια δηλώνει πως δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά «Αν σταματήσω τη δουλειά, ποιος θα χειρουργεί; Το να είσαι γιατρός δεν είναι επάγγελμα, αλλά τρόπος ζωής».

Η χειρουργός με το χαμηλό ύψος έχει ένα ειδικό σκαμπό. Χρησιμοποιώντας, το συγκεκριμένο σκαμπό, η ίδια έχει βοήθεια στο να ανεβαίνει για να φτάσει το κρεβάτι του χειρουργείου. Έτσι, μπορεί να κάνει το επάγγελμα, που τόσο λατρεύει, η ίδια. Πρόκειται για ένα παράδειγμα «προσφοράς» και αγάπης στους ασθενείς της.

Βίντεο, με τις αποσπασματικές δηλώσεις της Άλα Ιλινίτσνα Λεβούσκινα (σ.σ. Alla Ilyinichna Levushkina)

[enimerotiko.gr]

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ