Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές

Αυστραλία
ζώα

Οι φωτιές που κατέκαψαν την Αυστραλία δεν άφησαν μόνο καμένη φύση και πάνω από 1 δισεκατομμύρια ζώα νεκρά. Άφησαν και αμέτρητα άλλα που σώθηκαν αλλά δεν έχουν τι να φάνε καθώς κάηκε το περιβάλλον που ζούσαν. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις λιμοκτονούν.

Οι εθελοντές της οργάνωσης CCWSAR, Central Coast Wildlife Search and Rescue, η οποία έχει 5 χρόνια ζωής, κάνουν τεράστια προσπάθεια για να πάνε σε αυτές τις περιοχές και να ταϊσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Το πρόγραμμά τους είναι να βάζουν νερό και φαγητό-κυρίως καρότα και γλυκοπατάτες- στα μέρη της Κεντρικής Ακτής που κάηκαν και να μεταφέρουν πολλά ζώα σε πιο ασφαλείς περιοχές, όπου θα είναι ευκολότερο να επιβιώσουν.

Δείτε περισσότερα για αυτούς:

https://www.facebook.com/WildlifeArcsearchandrescue/

Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 2Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 3Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 4Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 5Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 6Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 7Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 8Αυστραλοί εθελοντές μαζεύουν φαγητά και πηγαίνουν να τα δώσουν στα ζώα που ζουν στις καμένες περιοχές - Εικόνα 9

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ