Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές

Μια νέα όμορφη Θηβαία κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το σοβαρό κινητικό της πρόβλημα.

Η νηπιαγωγός Βάσω Μανοπούλου, το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και συγκίνησε.

 

Η ίδια με εμφανές το τεχνητό μέλος της κρατούσε με χαρά την γνωστή κούκλα Barbie που επίσης έχει «ξένο πόδι» αναφέροντας ότι έχει ταυτιστεί μαζί της.

Η Βάσω που εργάζεται στο δήμο Θηβαίων γα τους ΡΟΜΑ φιλοξενούμενη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας το βράδυ της Τρίτης αναφέρθηκε στην αναπηρία της με θάρρος και διευκρίνισε ότι ποτέ δεν την εμπόδισε στους στόχους της.

Η Βάσω εργάζεται καθημερινά, αθλείται, διασκεδάζει έχει φίλους και σχέση και ζει την ζωή της όπως όλα τα κοpίτσια στην δημιουργική ηλικία των 30 ετών.

Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές Ελλάδα - Εικόνα 2 Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές Ελλάδα - Εικόνα 3 Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές Ελλάδα - Εικόνα 4 Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές Ελλάδα - Εικόνα 5 Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές Ελλάδα - Εικόνα 6

Η «Barbie της Θήβας» με το τεχνητό μέλος που κλέβει καρδιές Ελλάδα - Εικόνα 7

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ