Τραγουδά στον νεογένννητο αδερφό του με σύνδρομο Down το 10.000 Hours και μας συγκινεί

Σύνδρομο Down

Είναι από εκείνα τα βίντεο, από εκείνες τις εικόνες, που δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Απλά βλέποντας τα ή ακούγοντας τα συνειδητοποιείς την δύναμη της αγάπης και το πως η μουσική μας ενώνει. Τα τραγούδια έχουν τη δύναμη να σχετίζονται με τη ζωή μας με ουσιαστικούς τρόπους και η συνεργασία του Dan + Shay με τον Justin Bieber στο τραγούδι 10,000 Hours έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τις ζωές μιας μητέρας και των γιων της.

Ένα βίντεο ενός νεαρού αγοpιού που ονομάζεται Rayce να τραγουδάει το τραγούδι στον αδερφό του Tripp, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, έγινε αμέσως viral.

Δείτε και εσείς το γλυκό βίντεο του Rayce Holding Tripp καθώς το νέο τραγούδι βρήκε την καλύτερη του … εκτέλεση: Ο μεγάλος αδερφός κρατά στην αγκαλιά του το μωρό τους και τραγουδά απαλά τους στίχους στον αδερφό του: “Θα περάσω δέκα χιλιάδες ώρες / Και δέκα χιλιάδες περισσότερα / Ω, αν αυτό είναι χρειάζεται να μάθεις ότι η δική σου γλυκιά καρδιά / Και δεν θα φτάσω ποτέ εκεί, αλλά θα προσπαθήσω / Αν είναι δέκα χιλιάδες ώρες ή το υπόλοιπο της ζωής μου / θα σε αγαπώ ».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Facebook από τη μητέρα των αγοpιών, Nicole Powell, που εξήγησε πως ο Rayce τραγουδά πάντα στο μικρό του αδελφό και είναι ο δικός τους τρόπος επικοινωνίας. “Η αγάπη δεν μετρά τα χρωμοσώματα, ή όπως λέει η Rayce. Δεν είμαστε όλοι διαφορετικοί;

Οι νικητές του Grammy έγραψαν: “Αυτό είναι μόνο το πιο γλυκό και πιο συναρπαστικό βίντεο που έγινε ποτέ. Το βλέπουμε κάθε φορά και χαμογελάμε”.

[newsitamea.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ