Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Έφη Μουρίκη: Τα 27 χρόνια γάμου, ο λόγος που δεν έκαναν παιδί και η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού

gossip
Ενδιαφέροντα

Στην συνέντευξη που παραχώρησε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σύζυγο του, Έφη Μουρίκη. Εκτός από αυτό, ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους δεν έκανε ποτέ παιδί.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο έpωτας του για την Έφη Μουρίκη

«Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έpωτα δεν τον είχα ξανανοιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Όταν ήρθε ο απόλυτος έpωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ήμουν 26 και είμαι 57.

Αισθάνομαι έναν τεράστιο έpωτα για την Εφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έpωτα. Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυο μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε πολύ αυτό το ντουέτο».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Έφη Μουρίκη: Τα 27 χρόνια γάμου, ο λόγος που δεν έκαναν παιδί και η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού - Εικόνα 1 Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Έφη Μουρίκη: Τα 27 χρόνια γάμου, ο λόγος που δεν έκαναν παιδί και η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού - Εικόνα 2 Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Έφη Μουρίκη: Τα 27 χρόνια γάμου, ο λόγος που δεν έκαναν παιδί και η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού - Εικόνα 3

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Οι λόγοι που δεν έχει κάνει παιδί, με τη γυναίκα του

«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί. Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί.

Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο.

Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν. Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ