Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι

pets
σκύλος

Ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου όταν συνέβη ένα άγριο και απάνθρωπο περιστατικό στο Δροσερό της Ξάνθης. Περαστικός από ένα σημείο στο Δροσερό είδε παιδιά να χτυπούν με ξύλο ένα κουταβάκι. Βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε να σώσει το σκυλάκι. Τα παιδιά εξαφανίστηκαν.

Σε συνεννόηση με το Σύλλογο Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης- Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/?tn-str=k*F το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο σοκαρισμένο και κλαίγοντας από τους πόνους.

Η κατάστασή του ήταν άσχημη και δεν υπήρχε καλή πρόβλεψη. Έκανε επιληπτικές κρίσεις και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά. Όμως τα κατάφερε και σαν από θαύμα έζησε. Μεταφέρθηκε σε φιλοξενία. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες καθώς πονούσε σε όλο του το σώμα και έκλαιγε. Ονομάστηκε Μόγλης. Ήταν μόλις ενός μήνα.

Ο Μόγλης σήμερα είναι τριών μηνών και έχει γίνει ένα εντελώς άλλο κουταβάκι. Ομόρφυνε, πάχυνε, εκπαιδεύτηκε από εκπαιδευτή και φαίνεται ήρεμος. Και είναι έτοιμος για να βρει ένα σπίτι που θα τον αγαπήσουν πολύ και θα του δώσουν όσα στερήθηκε τις πρώτες μέρες της ζωής του. Θα γίνει μικρούλης 8 με 10 κιλά. Ας βοηθήσουμε όλοι αυτό το πλασματάκι να βρει σπίτι.

Δείτε την ανάρτηση και μάθετε όλη την ιστορία του Μόγλη στη σελίδα του Συλλόγου Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης- Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος.

https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/photos/pcb.1052904431742060/1052904155075421/?type=3&theater

Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι - Εικόνα 2Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι - Εικόνα 3

Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι - Εικόνα 4Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι - Εικόνα 5Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι - Εικόνα 6Το κουταβάκι που χτυπήθηκε πολύ από παιδιά στην Ξάνθη είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι - Εικόνα 7 Πηγή: pet pet news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ