Νότης Σφακιανάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή πάνω στη σκηνή

ειδήσεις
Ελλάδα

Ο Νότης Σφακιανάκης ανησύχησε τους θαυμαστές του και όχι μόνο.

Το βράδυ της Παρασκευής (21/2), λίγο μετά της 02.00 τα ξημερώματα ο Νότης Σφακιανάκης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα και παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται κατέφθασε ασθενοφόρο αλλά και ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή έτσι ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Νότης Σφακιανάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή πάνω στη σκηνή - Εικόνα 1 Μετά από αυτή την αδιαθεσία, ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να παραμείνει στο καμαρίνι του και να μην εμφανιστεί στο δεύτερο πρόγραμμα καθώς έπρεπε να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τη στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη τον απομακρύνουν από την σκηνή μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Να σημειωθεί πως ο Νότης Σφακιανάκης απόψε (22/2) το βράδυ θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη.

Πηγή: Gossip-tv.gr

 

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ