Πατήρ Ανδρέας Κονάνος: «Μια ευχή και λίγη προσευχή αγάπης, για όσους πονούν, και έχουν θέματα υγείας»

Εκκλησία
Θρησκεία
Σκέψεις

Άλλο να ακούς για αρρώστιες, και άλλο να ζεις μια ασθένεια προσωπικά. Σε σένα, ή σε αγαπημένο πρόσωπό σου. Στο παιδί σου, τη γυναίκα, τον άντρα σου, το συγγενή σου, το γονιό σου. Να μπαίνεις στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία.

Να κάνεις μια εγχείριση ή αφαίρεση, να πονάς, να σε τρώει η αγωνία και το άγχος για τις εξελίξεις της υγείας σου. Να φλερτάρεις μερικές φορές με το θάνατο, και η σκέψη του και μόνο να σε τρομάζει. Και να παραλύεις. Όσοι δεν είμαστε εκεί, μαζί τους σωματικά, ας στέλνουμε έστω μια ευχή αγάπης! Μια φωτεινή προσευχή ίασης και σύντομης αποθεραπείας.

Μια ευχή και λίγη προσευχή αγάπης, για όσους πονούν, και έχουν θέματα υγείας.

Άλλο να ακούς για αρρώστειες, και άλλο να ζεις μια ασθένεια προσωπικά. Σε σένα, ή σε αγαπημένο πρόσωπό σου. Στο παιδί σου, τη γυναίκα, τον άντρα σου, το συγγενή σου, το γονιό σου. Να μπαίνεις στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία. Να κάνεις μια εγχείριση ή αφαίρεση, να πονάς, να σε τρώει η αγωνία και το άγχος για τις εξελίξεις της υγείας σου. Να φλερτάρεις μερικές φορές με το θάνατο, και η σκέψη του και μόνο να σε τρομάζει. Και να παραλύεις. Όσοι δεν είμαστε εκεί, μαζί τους σωματικά, ας στέλνουμε έστω μια ευχή αγάπης! Μια φωτεινή προσευχή ίασης και σύντομης αποθεραπείας.

Gepostet von P. Andreas Konanos am Dienstag, 5. März 2019

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ