Ποιο είναι το αποτέλεσμα, όταν ένας αρχιτέκτονας σχεδιάζει επιδόρπια και τούρτες;

Τι συμβαίνει όταν ένας αρχιτέκτονας έχει μερικές ιδέες ζαχαροπλαστικής; Η Dinara Kasko είναι αυτό που συμβαίνει.

Η Ουκρανέζα σεφ ζαχαροπλαστικής είναι η αυθεντία του συνδυασμού της ζαχαροπλαστικής με γεωμετρικά σχέδια και αρχιτεκτονικές μορφές.

Προσβλέπει στα επιδόρπια της σαν να ήταν κτίρια και δημιουργεί τα πιο μοναδικά σχέδια για βρώσιμες κατασκευές.

«Έχω πολλές μη υλοποιημένες ιδέες και μεγάλη επιθυμία να πειραματιστώ. Δεν θέλω να μιμηθώ τους άλλους. Θέλω να δημιουργήσω κάτι νέο “, δήλωσε η Kasko στο So Good Magazine. Και το κάνει σίγουρα! Το μόνο ερώτημα τώρα είναι, πώς σου πάει η καρδιά να χαλάσεις τέτοιες όμορφες τούρτες τρώγοντας τις ;!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ