Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια

Παράξενα Σπίτια

Με ήλιο και με βροχή, με καλοκαιρία ή με πάγο, ένα μικροσκοπικό σπίτι σε ρόδες είναι εδώ για να προσφέρει άνεση στον άνθρωπο που θέλει να ζει σαν νομάς.

Noyer το λένε και είναι η νέα δημιουργία της καναδικής Minimaliste Houses, μιας εταιρίας που ειδικεύεται εδώ και μια δεκαετία σε μικροσκοπικά, φορητά και εξατομικευμένα σπίτια για κάθε συνθήκη και περίσταση.

Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 1

Αυτή τη φορά ήταν ένας καλιφορνέζος σέρφερ και πελάτης της που παρήγγειλε και βοήθησε μάλιστα και στον σχεδιασμό της πανέμορφης «καλύβας με ρόδες», ενός σπιτιού 30 τ.μ. με πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, ηλεκτρικές συσκευές και λειτουργικότατη κουζίνα. Αλλά και σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού.

Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 2

Στον επάνω όροφο, γιατί έχει και τέτοιο, εκεί όπου οδηγεί η σκαλίτσα δηλαδή, υπάρχει το υπνοδωμάτιο, η ντουλάπα και οι χώροι αποθήκευσης, το μεγάλο ατού της Minimaliste, που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί δαιμόνια τον μικρό χώρο με αποδοτικούς τρόπους.

Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 3

Και εξωτερικά βεβαίως συνεχίζει να μοιάζει περισσότερο με σπίτι παρά με τροχόσπιτο, έτσι ντυμένο καθώς είναι με ξύλο και μέταλλο.

Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 4

Ακόμα και η ασύμμετρη κατασκευή του χαρίζει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, παρέχοντας ταυτοχρόνως και τη λειτουργία να μη συσσωρεύεται το νερό της βροχής και το χιόνι στη στέγη.

Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 5 Φτιαγμένο πάνω σε ένα τρέιλερ, το Noyer έρχεται εξατομικευμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη, ξεκινώντας από τα 81.000 ευρώ…

Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 6 Το σπίτι για όσους κυνηγούν την παντοτινή περιπέτεια - Εικόνα 7

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ