Τι να το κάνεις αν είσαι δεύτερη επιλογή..

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Πάντα ήσουν η δεύτερη επιλογή του και εμφανίζεται σα κομήτης τις νύχτες και ζητά να σε δει όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Το κακό είναι ότι δέχεσαι να σε δει όποτε του κάνει κέφι.Είσαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δε θεωρείς άδικο αυτός να κάνει τη ζωή του και κάπου να υπάρχεις κι εσύ σα τη συμπληρωματική του δόση;

Η δική σου ζωή πού είναι. Στερείσαι πράγματα, τον νοιάζεσαι και σε ενοχλεί η αδιαφορία του, σου δημιουργεί κενά ερωτήματα που ποτέ δε λαμβάνουν την απάντηση που τους πρέπει, σε πονάει να τον σκέφτεσαι με άλλη και τα κλάματα στήνουνε χορό από την απογοήτευση κάθε μέρα.

Τα βράδια σου τα χαντακώνεις. Πόσα βράδια σου έχει πει ότι θα έρθει και στο τέλος σου το ακυρώνει ενώ εσύ ακόμα κι αν έχεις κανονίσει κάτι το ακυρώνεις. Για να είσαι μαζί του.

Ζωή είναι αυτή; Που καταντάει ο άνθρωπος όταν τον τυφλώνει ο έpωτας.

Ενώ ξέρεις ότι δεν είναι αυτός ο άνθρωπος για σένα, αφού σε πληγώνει, αφού σε κοροϊδεύει, αφού σε χρησιμοποιεί, αφού δε βρίσκει χρόνο να ναι μαζί σου, αφού μπορεί να μη σε θέλει πραγματικά τι κάθεσαι και περιμένεις;

Δε το βλέπεις ότι σε κρατάει αιχμάλωτο σε μια πλάνη; Μη παρασύρεσαι πως κάτι θα αλλάξει στη πορεία και δείξε του ότι θες και τα πιστεύεις αυτά που σου λέει. Καμιά φορά έχεις ανάγκη να ακούσεις όμορφα λόγια και να ζήσεις μια όμορφη στιγμή έστω κι αν ξέρεις ότι δε θα κρατήσει για πολύ και ότι μπορεί να είναι και ένα παραμύθι που θέλεις από επιλογή να ζήσεις ακόμα κι αν είναι ψεύτικο.

Αλλά για ένα “ήρθα” κάθε φορά μη ξοδεύεις τις νύχτες σου γιατί δε το αξίζει ρε φίλε, αν σου φέρεται κάποιος σα να είσαι ένα άψυχο ον.

Δεν είσαι φτιαγμένη μόνο από σώμα. Έχεις και ψυχή. Δεν είναι η καρδιά σου μαγαζί να μπαινοβγαίνει ο καθένας να παίρνει ότι θέλει και να φεύγει. Σεβάσου τη.

Στο κάτω κάτω μπορείς να υπάρχεις και χωρίς αυτόν και χωρίς κανέναν στην τελική. Τι να τον κάνεις μισό αν δε τον έχεις ολοκληρωτικά δικό σου,

τι να τον κάνεις αν δεν είσαι η επιλογή αλλά η ανάγκη του. Όταν τον βολεύει αυτόν μόνο τι να το κάνεις.

Μια απόφαση είναι. Όλα ξεπερνιούνται κάποια στιγμή.

Πηγή: loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ