«Το κοpιτσάκι προσπάθησε. Το μακιγιάζ ήταν λίγο απόκριες»: Η Άντζελα Δημητρίου για τη μίμηση της στο YFSF

Ενδιαφέροντα

Άντζελα Δημητρίου: Η Δανάη Λουκάκη προσπάθησε να μιμηθεί τη Λαίδη του Ελληνικού τραγουδιού. Αυτό, έγινε φυσικά στο πλαίσιο των συμμετοχών στην εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» της τηλεόρασης του «ANT1».

Μάλιστα, η Δανάη Λουκάκη ή διαφορετικά η τηλεοπτική «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες», ερμήνευσε το τραγούδι «Φτάνει».

Η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει στη φετινή δεκάδα των διαγωνιζομένων του «Your Face Sounds Familiar». Μάλιστα, η Ελληνίδα ηθοποιός κλήθηκε να μιμηθεί στην τελευταία εκπομπή του «ANT1»  την Άντζελα Δημητρίου. Το τραγούδι που ερμήνευσε είχε να κάνει με μία παλαιότερη επιτυχία της ίδιας, η οποία προέρχεται από τη δεκαετία του ’90. Πρόκειται για το επικό «Φτάνει». Φυσικά, δεν έλλειπε το σχόλιο από πλευράς Άντζελας Δημητρίου…

«Το κοριτσάκι προσπάθησε. Το μακιγιάζ ήταν λίγο απόκριες»: Η Άντζελα Δημητρίου για τη μίμισή της στο YFSF - Εικόνα 1

Άντζελα Δημητρίου: Όσα δήλωσε για την παρουσία της Δανάης Λουκάκη, η οποία προσπάθησε να τη μιμηθεί

«Δεν ήμουν στο σπίτι για να το δω, το είδα τώρα που γύρισα μέσω του Youtube. Ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησε το κοpιτσάκι και έκανε την προσπάθεια να με μιμηθεί αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Προσπάθησε, όμως. Από ό,τι έμαθα στο ντύσιμο ήταν ΟΚ, αλλά το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν λίγο Απόκριες…. Από φωνή… ε, ε, εντάξει…».

Ακολουθεί βίντεο από τη Δανάη Λουκάκη ως Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» της τηλεόρασης του «ANT1»

Άντζελα Δημητρίου: Η άποψη της γνωστής τραγουδίστριας για την παρουσία της Δανάης Λουκάκη, η οποίοι προσπάθησε να τη μιμηθεί

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ