Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους

pets
σκύλος

Η εύρεση κατοικιών για κατοικίδια ζώα με ειδικές ανάγκες είναι δύσκολη. Μετά από όλα, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα. Ωστόσο, η Tracey Fowler από το Mendon, Βερμόντ, είναι έτοιμη για την πρόκληση. Από τότε που έχασε τον Hayden, το αγαπημένο Γερμανικό Ποιμενικό της, πριν από λίγα χρόνια, η Tracey υιοθετεί μικρά σκυλιά που βρίσκονται στα καταφύγια και τώρα η συμμορία της αποτελείται από οκτώ σκυλιά.

Τους καλεί The Fowler Herd, και με τη βοήθεια της Tracey, ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 2

«Ο Hayden διέσχισε τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου μετά από μια μάχη κατά της εκφυλιστικής μυελοπάθειας» . Ο σκύλος πολέμησε τη βίαιη ασθένεια αρκετό καιρό και σκληρά και τελικά κατέληξε να χρειάζεται αναπηρικό καροτσάκι.

Αλλά η παράλυση δεν τον εμπόδιζε να παίζει και να είναι χαρούμενος. Η Tracey είπε ότι συνέχισε να παίζει μέχρι την τελευταία του μέρα.

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 3

Χωρίς το στρίψιμο των τροχών του Hayden, αποφάσισε να τιμήσει την αντοχή του και να κάνει τη διαφορά για άλλα σκυλιά όπως αυτόν. «Αυτή τη στιγμή έχω οκτώ σκυλιά», είπε η Tracey. «Έξι είναι με ειδικές ανάγκες και 2 είναι [Γερμανοί Ποιμενικοί που είχα προτού υιοθετήσω τους άλλους.]» Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Tracey προειδοποιεί τους επισκέπτες της να μην πιάσουν τα πόδια τους.

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 4

Όχι μόνο το The Fowler Herd απολαμβάνει διαρκώς την ειλικρινή αγάπη της Tracey, αλλά έχουν και πολλές περιπέτειες μεταξύ τους. Ειδικά το χειμώνα. Όταν το χιόνι καλύπτει τις περιοχές που περιβάλλουν την κατοικία της, η Tracey ανταλλάσσει τα αναπηρικά καροτσάκια των μικρών με τα σκι, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους έξω.

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 5

Η ευγενική γυναίκα συμφώνησε ότι τα κατοικίδια ζώα με ειδικές ανάγκες δεν είναι για όλους, αλλά είπε επίσης ότι φροντίζοντας τους δεν είναι τόσο δύσκολο. «Αν φοβάσαι τα κακά και το κατούpημα, ίσως να μην υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο ζώο με ειδικές ανάγκες, δεν είναι για σένα. Εάν είστε εντάξει με αυτό, ειλικρινά, δεν είναι διαφορετικό από το αν περπατούσαν. »

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 6

Όσο για το The Fowler Herd, σκοπεύουν να συνεχίσουν να κυλούν και να κάνουν σκι. «Εάν είμαστε σε θέση να δείξουμε έναν ιδιοκτήτη, υπάρχει άλλη μια επιλογή εκτός από το να λέει αντίο [στο άρρωστο κατοικίδιο ζώο], τότε αυτός είναι ο στόχος μας».

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 7

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 8

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 9

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 10

Η γυναίκα υιοθετεί 6 σκυλιά με ειδικές ανάγκες και τώρα ζουν όλοι τις καλύτερες ζωές τους - Εικόνα 11

Πηγή: petsworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ