Το «μαγικό» σπρέι τριών υλικών που θα κάνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι και πως να το φτιάξετε μόνες σας

diy

Πώς θα σας φαινόταν αν μειώνατε τον χρόνο του σιδερώματος στο μισό ή αν δεν χρειαστεί να φρεσκάρετε ένα τσαλακωμένο ρούχο την ώρα που βιάζεστε να βγείτε από το σπίτι σας; Το μυστικό είναι το μαγικό σπρέι σιδερώματος.  Όχι, δε λέμε ανέκδοτα, ούτε χαϊδεύουμε αυτιά.

Κάθε δουλειά έχει τα μικρά μυστικά της τα οποία σας τα αποκαλύπτουμε προκειμένου να σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Μάλιστα, όπως σας έχουμε και άλλες φορές προτείνει, μπορείτε να τυπώνετε τα tips και να φτιάξετε ένα ντοσιέ με όλες τις πολύτιμες συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια όποτε το χρειαστείτε.

Το «μαγικό» σπρέι τριών υλικών που θα κάνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι και πως να το φτιάξετε μόνες σας - Εικόνα 1

Σπρέι κατά του τσαλακώματος

Υλικά

  • 2 φλ. νερό
  • 1 κ.σ.λευκό ξύδι
  • 1/4 κ.γ conditioner μαλλιών
  • ένα δοχείο για σπρέι

Πώς θα φτιάξετε το σπρέι σιδερώματος 

Χρησιμοποιώντας ένα χωνί, βάλτε όλα τα υλικά στο δοχείο σπρέι και στη συνέχεια ανακινείστε το δοχείο πολύ καλά. Το σπρέι σας είναι έτοιμο!

Τρόπος χρήσης 

Ψεκάστε στις περιοχές που είναι τσαλακωμένες προσέχοντας μετά το ψέκασμα το ύφασμα να είναι νωπό και όχι βρεγμένο. Στη συνέχεια, κρεμάστε το ρούχο σας σε μια κρεμάστρα και τοποθετήσετε την σε ένα φωτεινό σημείο προκειμένου να στεγνώσει.  Σε λίγα λεπτά θα δείτε το ρούχο σας φρεσκαρισμένο έτοιμο να το φορέσετε. Παράλληλα για κάποια ρούχα βαμβακερά που τσαλακώνουν εύκολα μπορείτε να περάσετε το σπρέι ώστε να μειώνετε αισθητά τον χρόνο σιδερώματος.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ